Cem Küçük: CHP’li belediye başkanı bir gazeteciye nasıl işkence yapar dediniz mi?..

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, CHP'li Recep Gürkan'ı görüntüleyen Şükrü Benli'ye yapılan korkunç işkenceyı yazdı. Küçük, ''Sözcü, Cumhuriyet haber yaptı mı? Muhalif siteler bu ne rezillik dediler mi? Ve bakın mahkeme safhasında hepsi suçunu kabul etti. Yani olayı inkâr eden bir kişi bile yok!.. AK Partili belediye başkanlarından biri bunu yapsa ne olurdu acaba?'' diyerek ateş püskürdü.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın 15 Temmuz gecesi FETÖ darbesini kutlayıp kadeh kaldırdığı görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu skandal görüntüleri videoya alan gazeteci Şükrü Benli, olayın ardından kadın kıyafeti giydirilmekten, cinsel organına elektrik verilmesine kadar yaşadığı tüm korkunç olayları anlattı. Konuyu köşesine taşıyan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük,  ''Sözcü, Cumhuriyet haber yaptı mı? Muhalif siteler bu ne rezillik dediler mi? Ve bakın mahkeme safhasında hepsi suçunu kabul etti. Yani olayı inkâr eden bir kişi bile yok!.. AK Partili belediye başkanlarından biri bunu yapsa ne olurdu acaba?'' diyerek haklı bir sitemde bulundu. 

İşte o yazı... 

Dün, medyaradar.com sitesinde gördüm. Önce doğru mu dedim kendi kendime. Biraz araştırdım, doğru olduğu ortaya çıktı. Haberi okuyunca Sabah gazetesinin de olayı dün manşete çektiğini gördüm.
Medya özgürlüğü konusu gündeme gelince mangalda kül bırakmayan CHP’liler nedense bu olayı görmezden geliyorlar. Peki olay ne? Anlatalım... 
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan 15 Temmuz gecesi FETÖ darbe girişimini kutlayıp kadeh kaldırmıştı. Yani darbeyi onaylamıştı. Sevinci her hâlinden belli oluyordu. Gürkan’ın görüntülerini yayınlayan bir gazeteci Şükrü Benli’ydi. 
Sonra olanlar ise ancak üçüncü dünyada olur!.. Gazeteci Şükrü Benli Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın adamları tarafından kaçırılıyor ve işkence görüyor. Evet evet, yanlış okumadınız. Gazeteciye işkence yapıyorlar! 
Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan o çok övdüğü darbeciler gibi gazeteci Şükrü Benli'ye çeşitli işkence yöntemleri uygulamış. Cinsel organına elektrik vermek, kadın kıyafeti giydirmek ve daha neler neler... 

Yazının tamamı için tıklayın....