Cem Küçük, Ayşenur Arslan'a verdi veriştirdi

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Ayşenur Arslan'ın tıpkı diğer muhalif gazeteciler gibi siyaseti asla okuyamadığını örnekler vererek köşesinde yazdı.

Koronavirüs gibi önemli bir konuda Türkiye'nin attığı kendinden emin ve doğru adımları görmek istemeyen bazı gazeteciler, ölü sayısının gizlendiğini ortaya atan FETÖ'cülere itibar etmekten dahi geri durmuyorlar. 

Bunlardan biri de Ayşenur Arslan...

Arslan'ın asla siyaseti okuyamadığını ifade eden Cem Küçük, konuyu köşesine taşıdı ve "Ayşenur Arslan gibiler olduğu sürece Erdoğan’ın işi kolay" dedi.

İşte Cem Küçük'ün yazısı:

Ayşenur Arslan ilginç bir figür. Çoğu muhalif gazeteci gibi olanı biteni asla analiz edemiyor. O yüzden AK Parti ve Erdoğan 18 yıldır ülkeyi yönetiyor. 2023'te 21 yıl olacak. AK Parti görece oy kaybettiği dönemlerde bile aslında kendi hatasından oy kaybetti. Yoksa muhalefet partilerinin bir şey yaptığı yoktu.

Geçen senedeki seçimlerde de öyle oldu. Ankara ve İstanbul'u muhalefet büyük vaatlerle kazanmadı. AK Parti bazı şeyleri yanlış yaptığı için muhalefet kazandı. İstanbul'da AK Parti ilk turda işi bitirebilirdi. Ankara'daki aday yanlıştı.

Muhalefet ve onun temsilcisi Ayşenur Arslan siyaseti asla okuyamıyor. Olan biteni göremiyor. Mesela Türkiye koronavirüs sürecini iyi yönetiyor. Ölüm oranları düşük. Kurallara uyuluyor. Sağlık Bakanımız olayı mükemmel götürüyor. Buna rağmen yurt dışı medyası hem FETÖ'cülerin sözlerine itibar ediyor hem de içerideki muhaliflerin. Hukuken her türlü yaptırımı hak eden FETÖ'cüler oturdukları yerden "Türkiye rakamları gizliyor" diyor. Hâlbuki en keskin muhalif bile içeride olan biteni görüyor.

Yazının tamamı çin tıklayın...