Candaş Tolga Işık'tan YSK Başkanı'na bomba gönderme!

Milletin yarısını bana düşman ettiniz şeklinde bir çıkışla gündeme gelen YSK Başkanı Sadi Güven'e Posta yazarı Candaş Tolga Işık'tan cevap geldi.

Son olarak İBB seçimlerini tekrarlama kararıyla gündeme gelen YSK Başkanı Sadi Güven, şu sıralar yaptığı "Milletin yarısını bana düşman ettiniz" açıklamasıyla gündeme geldi.

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, YSK Başkanı Güven'in açıklamalarına "Kader diyemezsin sen kendin ettin" diyerek cevap verdi.

İşte Candaş Tolga Işık'ın Sadi Güven'e cevabı:

'Kader diyemezsin sen kendin ettin'

YSK Başkanı Sadi Güven “Türkiye’nin yarısını bana düşman ettiler,” demiş. Sayın Başkan hiç kusura bakmasın, anayasanın hiç kimseye sormadan-korkmadan kendi bilgisi ve vicdanıyla karar verme yetkisi verdiği makamlardan birinde oturuyor.

Ülkeyi anlamsız yere ikinci kez seçime götürüp, Türkiye’nin çok değerli zamanını ve parasını çarçur etme kararının altında başkasının değil YSK Başkanı olarak kendisinin imzası var. Şarkıda dediği gibi "Kader diyemezsin sen kendin ettin!" Bazı şeyler durduk yere olmuyor, hiçbir şey olmuyorsa bile muhakkak bir şeyler oluyor.