'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasına Faik Öztrak'tan açıklama! Talat Atilla'ya seslendi

Rahmi Turan'ın iddiası ve sonrasında yaşanan gelişmelerin ardından CHP'den ilk açıklama geldi. CHP parti sözcüsü Faik Öztrak, amacın CHP'de karışıklık çıkarmak olduğunu söyledi ve Talat Atilla'ya seslendi.

CHP'de sular durulmuyor. Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın dün akşam Muharrem İnce'nin ismini açıklamasının ardından 'kaynağım' dediği Talat Atilla ilk kez konuştu. Atilla da haberi CHP lideri Kılıçdaroğlu'na doğrulattığını belirtti ve CHP'li kaynağı açıklamadı. 

Yaşanan gelişmelerin ardından CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) olağanüstü gündemle toplandı. Toplantının ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. Rahmi Turan'ın haber kaynağı olduğunu söylediği Talat Atilla'ya seslenen Öztrak, "Bilgiyi kimden aldığını açıklasın" diye konuştu.

Öztrak'ın konuşmasını şöyle sürdürdü:

Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray'a yakın bir kaynaktan aldığını söyledi. Sonrasında da kaynağını açıkladı. Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP'de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Operasyon saray menşeilidir. Saray memurlarının operasyonuyla CHP'yi dizayn etmek kimsenin haddi değildir. CHP'yi dizayn edecek tek bir güç vardır. O da delegelerimizdir.