Banka kartınıza ödeme: 35000 TL Verilecek, O bankalar açıklama yaptı!

Banka kartınıza ödeme: 35000 TL Verilecek, O bankalar açıklama yaptı!

Banka kartınızda 35.000 TL ödeme olabilir. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında krediyi belirlenen vadelerde kullanacak kişilere gösterilen krediler, hızlı bir şekilde ödemeli olarak hesaplarına yatırılmaya başlandı. 3 ay gecikmeli bu Kredi kampanyalarına katılarak 35.000 TL ödeme almak isteyen vatandaşlar diledikleri zaman 36 ay ihtiyaç kredisi kullanabilir ve kredi başvurusunda bulunabilirler.

4 banka aracılığıyla sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak tüm vatandaşlar için aşağıdaki bankalar ihtiyaç kredisi sunacak. Banka kartı kullanmaları ve aynı anda onaylanmaları halinde banka kredi notu 1500 TL'nin üzerinde olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler.

Ödemelere Nasıl Başvurabilirim?

Akbank üzerinden hızlıca kredi başvurusunda bulunabileceğiniz kampanya, dilerseniz SMS ile tarafınıza iletilmektedir. Kişi SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsa "Kredi" yazıp boşluk bırakarak 44-25 numaraya mesaj atmadan önce TC kimlik numarasını da yazmalıdır. 44 25'e mesaj attıktan sonra ihtiyaç kredisi başvurusu için izin alan kişiler banka şubesinden veya Akbank direkt başvurusundan kredi kullanabilirler.

İhtiyaç kredisi başvuru formu bankanın internet sitesinde yer almakta olup, Denizbank üzerinden başvuru yapan müşteriler ayrıca aldıkları kredi onay miktarını da kontrol edebilirler. Ayrıca DenizBank mobil uygulaması ve SMS ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Vatandaşlar, Qnb Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacaklarsa, 50 30 numarasına TC kimlik numarası ile 3 ay ertelemeli 36 ay ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için bir mesaj gönderebilirler.

Yapı Kredi Bankası üzerinden SMS kredi başvurusu yapmak isterseniz T.C kimliğinizi, aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi 44 11'e mesaj atabilirsiniz. Müşteriler, Yapı Kredi Bankası'nda hesap sahibi olmaları durumunda, diledikleri zaman şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedir.