Ali Koç ve Fatih Terim polemiğine Fatih Altaylı da dahil oldu: Sen git Yanal'ın siciline bak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalara Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan sert tepki geldi. Altaylı, Koç'a "Sen Terim'in sicil amiri misin? sSen git Ersun Yanal'a bak" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ile Ali Koç arasında başlayan polemiğe Habertürk yazarı Fatih Altaylı da katıldı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Futbolun içinde bu denli olan birinin sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir, onu konuşalım.'' sözleriyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e yüklendi. 

Terim ise Şampiyonlar Ligi ilk maçı sonrası kendisine sorulması üzerine "Maçtan evvel yapılan açıklamaları öğrendim, hedef buysa... Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili rica edersiniz konuşmayalım. Sicilin parayla reklamla, nüfusla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevap vereceğiz. Bugüne kadar herkes gerekeni aldı. Başka bir yerdeyiz, burada kalalım isterseniz. Değer bulduğumuz şeylere, gerekirse cevap veririz." diyerek yanıt verdi.

Terim ve Koç'un polemiğine Habertürk yazarı Fatih Altaylı da dahil olarak Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

''Fenerbahçe başarılı olamadıkça Ali Koç durduk yerde Galatasaray’a saldırıyor. Daha da beteri, koskoca Fenerbahçe’nin Başkanı, bir teknik direktörü anlamsız biçimde hedef alıyor. Kendini düşürdüğü düzeyi bile fark etmiyor. Üstelik de geçmişte o teknik direktörle dost olduğunu, özel uçağında birlikte seyahat edecek kadar yakın olduklarını da unutuyor.

YANAL'IN SİCİLİNE BAK

''Ali Koç’un uğraşması gereken Yanal’ın sicili olmalı''
Sanki Terim’in sicil amiriymiş gibi davranıyor. Sanki şu an konunun Fenerbahçe ile bir alakası varmış gibi Terim’in sicilinin bozuk olduğunu söylüyor. Bunu ben de söylüyorum zaman zaman ama bu Fenerbahçe Başkanı’nın işi değil, hele hele Alanyaspor’dan 3 yedikten sora söylenince çok da komik oluyor. Bugünlerde Ali Koç’un uğraşması gereken sicil, bilmem kaçıncı Şampiyonlar Ligi maçından puanla dönen Terim’in değil, o ligde hiç olmamış Yanal’ın sicili olmalı.''

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için tıklayın...