Ali Eyüboğlu: "Kimsenin izlemediği TRT" iki günde birinci!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, seçim dönemlerinde dillendirilen "Kimsenin izlemediği TRT" söylemlerine tepki gösterdi.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde seçim dönemlerinde dillendirilen "Kimsenin izlemediği TRT" söylemlerine tepki göstererek, kanalın Uyanış: Büyük Selçuklu ve Masumlar Apartmanı dizilerinin yayınlandıkları akşamlarda reyting listelerinde birinci geldiğini. Bir diğer dizi Kalk Gidelim'in ise cumartesi akşamları AB Grubu’nda hâlâ en çok reyting alan dizi olduğunu söyledi:

TRT 1 REYTİNGLERDE AÇIK ARA BİRİNCİ

Sadece sosyal medyadaki ‘Klavye şövalyeleri’nin değil, Türkiye’nin anlı-şanlı siyasetçileri ne diyordu? “Kimsenin izlemediği TRT.” Seçim döneminde dillendirilen bu iddia, o zaman da doğru değildi, bugün de değil. Türkiye’de ulusal yayın yapan televizyon kanallarının reytinglerini ölçen TNS’in verileri ne diyor? Her haftanın iki gününde TRT 1, reytinglerde açık ara birinci.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU, ÇUKUR'U TAHTINDAN ETTİ

TRT 1’in yeni dizilerinden ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, ilk bölümden itibaren pazartesi akşamına damgasını vurdu. Dizi yıllardır pazartesi akşamlarının lideri ‘Çukur’u birincilikten etti, ‘Yasak Elma’yı tehlike hattına attı.

MASUMLAR APARTMANI BİRİNCİ OLMAKLA KALMIYOR YAYINLANDIĞI HER AKŞAM TT OLUYOR

TRT 1’deki ‘Masumlar Apartmanı’ sadece reytinglerde açık ara birinci değil, salı akşamları ‘Twitter Türkiye’nin gündemine de damga vuruyor.

TRT'NİN KALK GİDELİM'İ AB GRUBUNDA CUMARTESİ AKŞAMLARININ BİRİNCİSİ

TRT 1’de dördüncü sezona giren ve bu sürede birçok rakibini ‘reyting mezarlığı’na gönderen ‘Kalk Gidelim’ cumartesi akşamları AB Grubu’nda hâlâ en çok reyting alan dizi. TV8’in aylardır ‘MasterChef Türkiye’yle gün birinciliğini kimseye kaptırmadığı TNS’in reyting karnesinde TRT 1’in dizileriyle yakaladığı başarı önemli.