Ahmet Kekeç 'Küfrünü aynen iade ediyorum' diyerek sorularını sıraladı

Akşam yazarı Ahmet Kekeç, dün kaleme aldığı yazısının ardından CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik'in sosyal medya hesabı üzerinden kendisine küfür ettğini söyledi.

Ahmet Kekeç, dün Celal Çelik'in Kılıçdaroğlu'nun başını yakacağını yazdı. Bu yazısının ardından Çelik'in kendisine küfür ettiğini ve bunu kendisine iade ettiğini söyleyen Kekeç, sorularını sıraladı ve "İşbu Celal Çelik, üzerindeki şaibeleri atmak yerine, bunları gündeme getiren gazetecilere “müptezel” diye hakaret ediyor.Şu son hareketin bile senin nasıl azgın bir FETÖ’cü olduğunu anlatmaya yetiyor da, artıyor bile!" dedi.

Müptezel, öyle mi?

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik...

Sosyal medya hesabından küfür etmiş.

Küfrünü aynen iade ediyorum ve soruyorum Celal Efendi’ye:

Kemal Kılıçdaroğlu’yla avukat-müvekkil ilişkiniz devam ediyor mu, etmiyor mu?

FETÖ’den gözaltına alındın mı, alınmadın mı?

Gözaltına alındığında cep telefonunun ve bilgisayarının kilitlenmesini sağlamak için bilerek yanlış şifre verdin mi, vermedin mi?

MİT TIR’larının durdurulması kumpası ve organizasyonlarında rol alan örgütün sözde imamı Süleyman Gürbüz’le ilişkinin mahiyeti nedir?

Bir dönem (CHP’li kılığına girdiğin günlerde) müfrit bir FETÖ’cü gibi çalıştığın yalan mı? 17/25 Aralık girişiminden başlayarak, bilumum FETÖ girişimlerine “paylaşımlarınla” destek oldun mu, olmadın mı?

Bir açıklamanda (mealen), “FETÖ’ye destek olarak görülen bütün eylemlerin talimatını doğrudan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldım...” dedin mi, demedin mi?

Uzatabilirim ama bu kadarı kifayet eder.

İşbu Celal Çelik, üzerindeki şaibeleri atmak yerine, bunları gündeme getiren gazetecilere “müptezel” diye hakaret ediyor.

Celal Efendi, Celal Efendi...

Şu son hareketin bile senin nasıl azgın bir FETÖ’cü olduğunu anlatmaya yetiyor da, artıyor bile!