Abdurrahman Dilipak'tan bomba yazı! 'Başka yolumuz kalmadı...'

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında koronavirüs mitingi için "CoVID belası ile ilgili derdimizi anlatmak için başka yolumuz kalmadı" ifadelerini kullandı.

Maltepe'de aşı karşıtları miting yapmaya hazırlanıyor. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da bu mitinge dair bir yazı kaleme aldı. Dilipak, aşı karşıtı mitinge karşı çıkanlar için, "Halimiz ortada. Kendi partine, cemaatine, devletine laf anlatamıyorsunuz? PCR gerçeğini herhangi bir istihbarat örgütü ya da akademi mensubu birkaç saat içinde çözebilir. Fakat durum ortada" sözlerini kullandı.

İşte o yazı:

Yaklaşık 3 haftadır bu konuya kilitlenmiştik. CoVID belası ile ilgili derdimizi anlatmak için başka yolumuz kalmadı.

Bu arada bizi heyecanlandıran bir gelişme oldu Brezilya’da. Tarihin en büyük mitingi gerçekleşti. Milyonlarca insan global teröristlere karşı birlik oldu.

Türkiye’de biz hukuk yolunu, idari yolu, siyasi yolu bütün kanalları ile denedik. Cemaat, STK, Medya, Akademi herkesin kapısını çaldık. Büyük partiler(!?) ilgisiz kaldılar. Büyük Gazeteler (!?) de. Büyük STK’lar da(!?)

“Ulusal Medya” büyük ölçüde kapılarını bize kapattı. “Yerli ve Milli” olana karşı “yabancı” olanın yanında durdu. Zaten aşı dedikleri sıvı konusunda da, kendi yurttaşına karşı yabancıları koruyan bir onamı, yine yerli ve milli olana karşı yabancıyı koruyan bir işlemi yapmanızı istemiyorlar mı! Aynı konu, ruhsatı alınmamış, içeriği belli olmayan, 3. fazı tamamlanmamış, hatta 3. fazı yerli ve milli toplulukların üzerinde deneyen bir akıl yönetmiyor mu bu süreci.

Süreci yöneten akıl Bill’in adamlarının aklı. FDA aklı, DSÖ aklı, Elon Musk aklı! 

Yerli ve milli olan ne varsa ona düşman olan bir akılla bu yolun sonunda yerli ve milli bir hedefe nasıl ulaşacağız. Zaten adamlar GreatReset diye yola çıkmadılar mı, Yeni Normal’den söz etmiyorlar mı, yeni dünya düzeni demiyorlar mı? Yeni toplum ve TransHumanizm’den söz etmiyorlar mı? Biyolojik insan türünün son nesli demiyorlar mı bugünkü nesle. Onun için Z kuşağından söz etmiyorlar mı? 

Din, ahlak ve gelenekten bağımsız, cinsiyeti bile değişken GENDER diye tanımlanan bir BİREY’den söz ediyor adamlar ya hu! 

Birileri bu gerçeği görmek mi istemiyor, anlamak mı istemiyor bilmiyorum.

Sosyal medyada özellikle Google, YouTube, Instagram ciddi anlamda sistemle uygun adım hareket ediyor.

Akademi desen durum ortada. Kim oldukları belli bir global çete bütün dünyayı tehdit ediyor. Global bir 15 Temmuz yaşıyoruz. Global bir darbe süreci yaşıyor dünya. 

Hatta yeni bir dünya savaşından söz ediyorlar. Yeni bir dünya düzeni kuracaklarını söylüyor. 

Yazının devamını okumak için tıklayın...