Türkiye olmak, Türkiye'de bir olmak için

Mesele Erdoğan değil... Türkiye'yi oylayacağız...

Emre Uslu soysuzu, kaçak yaşadığı Amerika'dan Türkiye'ye mesaj veriyor "AKP bitti" diye... AK Parti bitmez de, bu soysuzların bitmesi, bir daha gün yüzü görmemesi için, bugün sandık başına gittiğinizde eliniz titremesin. FETÖ'nün emrindeki kan süvarilerinin bir kez daha kan içmesine müsade etmeyin. 

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olması, elbette bunlara fırsat vermez. Ama Erdoğan'ın dışında ne İnce, ne de Akşener FETÖ'nün hakkından gelmez,  gelemez. Erdoğan canını ortaya koydu FETÖ'nün sonunu getirmek için. Başarılı da oldu. Ama bitmedi, hâlâ tehlike saçıyorlar, hâlâ diş biliyorlar, hâlâ hain plânlarını hayata geçirmek için çırpınıyorlar.

Erdoğan'a karşı bir öfke selinin oluştuğunu, görüyorum, biliyorum. Sırf "Tayyip gitsin" diye, büyük bir gayret sarf edildiği gün gibi ortada. Öyle bir kin ki, öyle bir hınç ki, öyle bir nefret ki, artık sokak ortasında "küfür seansı" düzenliyorlar... FETÖ ile uzaktan yakından ilgisi olmayanlar bile, Erdoğan'ın gidişini hızlandırmak için, FETÖ ile seçim işbirliği içinde. Bu öfke, bu kin, bu nefret kimseye bir şey kazandırmaz. Erdoğan nefretinden kimse kârlı çıkmaz. Erdoğan kaybetmez, Kazanan ne İnce, ne Akşener olur. FETÖ'nün ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey yapmış olmayacağız.

İki aya yakın bir süredir, kara bir propoganda yapıldı.. CHP'liler HDP barajı aşsın diye uğraştı, Karamollaoğlu, Tayyip Erdoğan'ı alaşağı etmek için çırpındı. Meral Akşener, MHP'yi parçalamak ve gelecekteki siyasi ikbâlini garantiye almak için çalıştı. 

Normal değil mi?

Ama bir kesim var ki...

Salih Tuna onlara "AKP'li fırıldaklar" diyor. AK Parti'yi ve Tayyip Erdoğan'ı cezalandırmak için iki aydır var gücüyle çalışan "fırıldaklar"kâh İnce'ye, kâh Akşener'e, kâh Karamollaoğlu'na bel bağladı durdu. Erdoğan tepetaklak olursa, eski şaşalı günlerine geri dönmeyi umuyorlar. 

Hepsinin ağzında, kaleminde o şarkı var:

"TAMAM."

Muharrem İnce'yi anlarım. Kemal Kılıçdaroğlu ve Akşener'in "TAMAM" gayreti anormal bir şey değil. 

Ve fakat...

AK Parti'nin nimetlerinden geçmişte bolca nemalanan "fırıldaklar"ı anlamak mümkün değil. FETÖ ne diyorsa onlar da aynını söylüyor. PKK'nın peşine düşmüşler, o şarkıya eşlik etmekten zerre imtina etmiyorlar. 

"Senin düşmanın, benim düşmanım" yani! 

Tayyip Erdoğan, 16 yıldır CHP'ye iktidar yüzü göstermedi. CHP'lilerin ekmek su gibi ihtiyaç duyduğu iktidarı ele geçirmek için izlediği yol yanlış değil. Ama aynı şeyi "fırıldaklar" için hiçbir vicdan sahipi kimse söylemez, söyleyemez. 

Ve sen sevgili küskün, kırgın kardeşim... Haksızlığa uğramış olabilirsin, kırılmış olabilirsin. Erdoğan'ın etrafındaki üç beş "pargalı"nın marifetiyle dışlanmış da olabilirsin. Bütün bunlar, kullanacağın oyun heba edilmesine sebep değil. Bütün bunlar Türkiye'nin aleyhine oy kullanmana sebep değil. Kırılma, darılma, küsme zamanı değil bugün... 

Bugün, büyük bir gün. 
Bugün, Türkiye'nin kaderini oylamak için sandık başına gidiyoruz. 
Bugün, FETÖ'nün bir daha varlık göstermemesi için sandık başına gidiyoruz. 
Bugün, PKK terörünün yeniden hortlamaması için oy kullanacağız. 
Bugün, dış güçlerin oyununu bozmak için son sözümüzü söyleyeceğiz. 

Mesele Erdoğan değil...
Türkiye'yi oylayacağız... 
Gelin ülkemizi, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı cezalandırmaktan vazgeçelim. Erdoğan'a bir kez daha imkân verelim ki, FETÖ'nün cezasını kesebilsin, kökünü kazıyabilsin. İçeride ve dışarıda ülkemizi yıkmaya çalışan bu teröristlerin hakkından ancak o gelir çünkü. 

Türkiye olmak, Türkiye'de bir olmak için başka çaremiz yok!

Yorumlar