Millet size TAMAM derse ne yapacaksınız?

Millet günün sonunda size TAMAM derse ne yapacaksınız? Tayyip Erdoğan'ın sözlerinden cımbızladığınız TAMAM sizin felaketiniz olursa, kendi ellerinizle kazdığınız çukura düşmemek için bir plân yaptınız mı şimdiden?

Ne dedi Tayyip Erdoğan:
-Millet TAMAM derse... 
Erdoğan'ın bu sözünü işitenler, twitter'da sandığı kurdu, ahaliyi TAMAMdemeye çağırdı. 

Hamuru almışlar avuçlarının içine TAMAM şeklini veriyorlar. Hamur bu istediğin şekli verebilirsiniz. Seçime bir aydan biraz fazla zaman varken, hamura kanıp bu iş TAMAM diyenlere ne demeli peki?
Ben de avucumun içine azıcık hamur aldım bugün. İstediğim şekli verdim; DEVAM...

Tayyip Erdoğan 16 yıldır iktidarda doğru. Tayyip Erdoğan'ın "Bay Kemal" dediği Kılıçdaroğlu kaç yıldır ne iş yapıyor peki? Madem kıstasımız "başarısızlık" madem artık tahammülümüz kalmadı. Madem çok sıkıldık... neden 16 yıldır kazanana değil de kaybedene TAMAMdemiyoruz?  

"Millet TAMAM derse..."
Milletin TAMAM deme ihtimaline karşı verilen sözdür Erdoğan'ın söyledikleri. Yıllardır aynı sözleri işitiyoruz Erdoğan'dan; korkusu olsa, bu işi ne dün, ne de bugün millete havale eder miydi?

Twitter'daki ıvır zıvırcılar istedi diye millet TAMAM diyecekse hem vallahi hem billahi TAMAM... 

Peki ya aksi olursa?

Millet günün sonunda size TAMAM derse ne yapacaksınız? Tayyip Erdoğan'ın sözlerinden cımbızladığınız TAMAM sizin felaketiniz olursa, kendi ellerinizle kazdığınız çukura düşmemek için bir plân yaptınız mı şimdiden?

Yıldız Tilbe'nin şarkısı sizi kurtaracak mı sanıyorsunuz?

Şuraya yazıyorum; 24 Haziran gecesi bir kez daha kendinize takılacaksınız. Milletin TAMAM şamarı  suratınıza inecek... Bu sefer kaçma şansınız yok.

TAMAM diyerek, bunu siz istediniz çünkü! 

CUMHURBAŞKANI ADAYI YARDIMCILIK İSTİYOR

Muharrem İnce, Meral Akşener'e yardımcı olmak istediğini meydanlarda haykırmasaydı yazmayacaktım. Zira bu konuyu yazmamaya söz vermiştim bana olup biteni anlatan arkadaşıma. 

Muharrem Bey madem her şeyi açık etti; o halde o gün, yani Akşener-İnce buluşmasında konuşulanları da ben aktarayım size. 

Önce hoş beş...
Ardından adaylık sohbeti... 
Kim kalır ikinci tura?
Meral Akşener kendinden emin bir eda ile ağırlıyor misafirini. Misafiri ise, oracıkta rengini belli ediyor ve soruyor:
- Beni yardımcın yapar mısın?
Meral Akşener gülümseyerek, cevap veriyor:
- Hele bir o gün olsun!
Muharrem İnce devam ediyor:
- Peki ben başkan olursam benim yardımcım olur musunuz?
Meral Akşener kendinden emin bir şekilde yardımcılık konusunu şu sözlerle kapatıyor:
- Muharrem Bey, ben başkan seçileceğim için... 
Sonra mı?
Çıt yok!

Muharrem İnce'nin üzülmesine, kederlenmesine gerek yok ama. Başkan Yardımcısı olamasa da, gidişat onun Başkan olacağına işaret ediyor. CHP Genel Başkanlığı 25 Haziran'da zaten onu bekliyor!
Şimdiden hayırlı olsun!

Yorumlar