Kara liste!..

Hemen şuracıkta bir liste yapayım da adam gibi liste nasıl yapılır öğrenin. 15 Temmuz gecesi darbe olduğunu öğrenir öğrenmez tankların önüne koşanlar var ya. İşte onlar, bu ülkenin istisnasız en güvenilir isimleridir kardeşim.

Arkadaşlar, Gezici Araştırma Şirketi’nin "Türkiye’nin en güvenilen isimleri" listesini gönderdi bana…

Araştırma sonuçlarına göre;

Uğur Dündar zirveyi yine kimseye kaptırmamış. Dündar’ı Acun Ilıcalı ve İsmail Küçükkaya’ya takip ediyor.

Listenin devamına dikkat:

Yılmaz Özdil, Fatih Portakal, Fatih Altaylı, Müge Anlı, Canan Karatay, Nihat Hatipoğlu, Hakan Çelik, Osman Müftüoğlu, Cem Yılmaz, İlber Ortaylı, Soner Yalçın, Ertuğrul Özkök, Orhan Gencebay, Ali Koç, Şirin Payzın, Saygı Öztürk, İlker Başbuğ, Murat Boz, Melih Altınok, Özgür Demirtaş, Emin Çölaşan, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Fatih Terim, Seda Sayan, Volkan Konak, Tarkan, Abbas Güçlü, Erkan Tan, Abdurrahman Dilipak, Deniz Zeyrek, Emin Çapa, Hülya Avşar, Cem Seymen, Ali Ağaoğlu, Banu Avar, Müjdat Gezen, Fazıl Say, Sıla Gençoğlu, Haluk Levent, Ayşe Arman, İhsan Eliaçık, Kerem Alkin, Ferit Şahenk, İzzetin Doğan, Serdar Turgut, Buket Aydın ve Murat Yıldırım.

Tamam…

Canan Karatay, Nihat Hatipoglu, Müge Anlı, Cem Yılmaz, Abdurrahman Dilipak, Fatih Terim, Kıvanç Tatlıtuğ vs. gibi isimlere itirazım yok da…

Uğur Dündar nedir abi ya?

Ne yapmış, hangi haberinden, hangi yayınından dolayı en güvenilir isim olmuş Allah aşkına. Adam Halk TV ekranında de 300-500 kişilik bir salonda, Erdoğan düşmanı insanları yayına çıkararak hükümet yıkıyor, yeni hükümetler kuruyor. Bulduğu kafasına göre yorumcularla kendi çalıp kendi oynuyor.

E, daha öncesi derseniz, Namaz kılan çocukları, çok büyük suç işlemişler gibi flaş haberlerle Türkiye’ye duyuruyordu.

Bu mu onu en güvenilir isim yapıyor.

Hadi Ali Ağaoğlu’nu anlarım. Adamda çok para olduğu için kimseye yalan borcu bile yok. Ama Yılmaz Özdil nedir abi?

Daha geçen gün yahu, geçen gün, 2500 liraya millete kakaladığı kitabın büyük kısmının Google’dan ve diğer kitaplardan alıntı ya da çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Bundan dolayı mı en güvenilir isim oldu.

Hadi Orhan Baba’ya laf söylemek haddimize değil, adamın her tarafından asalet akıyor gerçekten. İyi de Fatih Portakal nedir ya?

Onu en güvenilir isim yapan şey, milleti sokağa çağırması mı? Adamın ekran önünde Şehir Hastaneleri’ne iftira attığı belgelendi. Adam ekranda canlı canlı PKK’ya teşekkür etti yahu!

Milleti sokağa çağıran, yalan haber yapan, PKK’ya teşekkür eden adam, Türkiye’nin en çok güvendiği isimlerden biri oldu öyle mi?

Hadi Nihat Hatipoğlu’na sözümüz yok. Ne yalanını gördük ne de fırıldağını. Tamam da İsmail Küçükkaya neyin nesidir birader?

Daha geçen gün, eşine şiddet uyguladığı yönündeki haberler ekranlara düşmedi mi be kardeşim? Nasıl oldu da fiziken kendisinden güçsüz bir hanımı döven biri bir anda en güvenilenler arasında yer aldı.

Hakan Çelik, Osman Müftüoğlu, Cem Yılmaz, İlber Ortaylı, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Fatih Terim’i anladık da Emin Çölaşan nereden çıktı?

Bu adam değil miydi, “Paradan altı sıfır atsınlar, ben de eşek gibi anıracağım” diyen ve sözünü tutmayan. Bu adam değil miydi köşe yazısında, “Ben PKK’nın yerinde olsam ramazan ayında saldırırım” diyerek teröristlere yol yordam gösteren. Bu adam değil miydi 17/25 Aralık sonrası Fetö terör örgütünü köşe yazılarında savunan.

Ve bu adam şimdi Türkiye’nin en güvendiği isimlerden biri oldu öyle mi?

Hülya Avşar, Banu Avar, Haluk Levent, Ferit Şahenk ve İzzetin Doğan’ı anladık da Müjdat Gezen nereden çıktı abicim?

Bu adam değil miydi ekranda Abdulhamid’in torunu olan kadın için, “Yalnız kadına baktım, içimden başka şeyler geçti” diyerek cinsel sapkınlığını dışa vuran. Bu adam değil miydi ekranda afedersiniz, “Sana ne ulan pezevenk” diye küfreden.

Bu şimdi en güvenilir isimlerden biri oldu he mi?

Seda Sayan, Volkan Konak, Tarkan sanatlarıyla gündeme gelen ve sevilen isimler bunu anladık da İhsan Eliaçık neyin nesidir öyle? Tek eylemi Gezi olaylarını kızıştırmak olan biri en güvenilir isim oldu öyle mi?

E kusura bakmayın ama çüşünüz lütfen yani!

Sahi siz bu anketi nerelerde, kimlerle yaptınız kuzum?

Daha da önemlisi siz bu anketi hangi kafayla veya kaç promille yaptınız, onu soruyorum. Şimdi biz herkesi bir kanara atıp bu insanlara güveneceğiz öyle mi?

Yok, saymam!

Vallahi saymam abi!

Bu listede Fetullah Gülen yoksa olmaz! Bu listede Abdullah Öcalan, Murat Karayılan, Cemil Bayık, Can Dündar gibi isimler yer almıyorsa olmaz, olamaz, olabilemez!

Hem soruyorum.

Attığı yalanlardan dolayı dünya kadar tazminat ödeyen Kemal Kılıçdaroğlu nerede abicim? Neden bu listenin en tepesinde yer almıyor, söyler misiniz?

Hadi onu görmezden geldiniz. Peki ya savaş çıktığında İran’ın sağında yer alacağını söyleyen Eren Erdem? Ya YPG’lilerin cenazesine katılıp ağlayan Sezgin Tanrıkulu? Hani sırtını YPG’ye dayayan Figen Yüksekdağ?

Oldu olacak, “Kümesi en iyi hangi hayvan korur?” sorusuna, “Tilki” cevabı verseydiniz bari! 
Bak liste dediğin nasıl olur biliyor musunuz?

Hemen şuracıkta bir liste yapayım da adam gibi liste nasıl yapılır öğrenin.

15 Temmuz gecesi darbe olduğunu öğrenir öğrenmez tankların önüne koşanlar var ya. İşte onlar, bu ülkenin istisnasız en güvenilir isimleridir kardeşim.

Onların en tepesine de ölüm üzerine çığlıklar ata ata gelirken bir milim geri adım atmayan ve “Bizler ölümüne, ölümüne” diyen Recep Tayyip Erdoğan’ı koyduk mu?

Alın size listenin babası!

Sizin liste bu isimlerin yanında “Kara liste” gibi durur!

Yorumlar 1 yorum