Kadir Topbaş'a sorularım var!

Darbeci Semih Terzi'nin Fetö'cü baldızını 75 bin lira tazminat ödeyerek işten atan Kültür A.Ş Genel Müdürü, yazdığım yazıdan sonra görevden alındı. 



Eyvallah!..

Eyvallah da mesele bu noktada kapanacak mı? Yapılması gereken başka şeyler yok mu? 

Size soruyorum Sayın Kadir Topbaş!

Mesela, Fetullahçı terör örgütüne üyelik suçundan atılması gereken Ayşegül Albayrak'a verilen 75 bin liranın peşine düşülmeyecek mi? Bu paranın geri alınması için kendisine dava açılmayacak mı?

Ayşegül Albayrak isimli Fetö'cü teröristi zenginleştirdiği gerekçesiyle işten attığınız genel müdür, yaptıklarının hesabını yargı önünde vermeyecek mi?

Ya da şöyle sorayım.

Genel müdürün dışında, tazminatı hükme bağlayan resmi kağıdın üzerinde kimlerin imza var?

Mesela sizin onayınız var mı?

Kadir bey, sanırım bu iş böyle olmayacak. En iyisi gelin, ben size sorularımı toplu halde sorayım, siz de kamuoyunu aydınlatma adına lütfedip cevap verin:

1 - Ayşegül Albayrak'a akıl hocalığı yapan Semih Terzi'nin diğer Fetö'cü akrabası, İBB Hukuk Komisyonu'ndaki görevine devam ediyor. Bu duruma neden göz yumuyor, neden bu Fetö'cü akrabaya dokunmuyorsunuz?

2- Fetö üyesi olmak suçundan cezaevinde yatan damadınız Ömer Faruk Kavurmacı'nın İBB'de göreve getirdiği kaç arkadaşı var ve bunlar hangi birimlerde müdür-müdür yardımcısı sıfatıyla görev yapıyor. 

3 - Fetö'nün talimatı sonrası AK Parti'den istifa eden "taklacı" İdris naim Şahin'in yeğeni Hüseyin Yılmaz İBB İnsan Hakları Müdürü olarak görevine devam ediyor mu? 

4 - İdris naim Şahin'in, iştirakler başta olmak üzere İBB bünyesinde çalışan başka yakın arkadaş ve akrabaları var mı? Mesela İdris naim Şahin'in korumalığını yapan kişi veya kişiler hangi birimlerde görev yapıyor?

5 - Zaman Gazetesi'nin eski genel müdürü olan Ekrem Dumanlı'nın korumalığını yapan kişiye belediye bünyesinde görev verildiği doğru mu? "Çocuğumun adını Fetullah" koydum diyerek övünen bu kişi şu anda hangi birimde görev yapıyor? 

5 - Darbe gecesi, Saraçhane'deki belediye binasını basan darbecilere silahlarını teslim eden kaç güvenlik görevlisi halen aktif görevde? Kamera görüntülerinde en küçük bir direniş göstermeden darbecilere teslim oldukları, hatta yol gösterdikleri görülen bu güvenlik görevlilerini neden makamınızda tebrik edip teşekkür ettiniz?

6 - O gece, güvenlik koruma müdürü Mehmet Tunç'u arayıp, "Direnmeyin ve silahlarınızı teslim edin" diyen yardımcınız hakkında nasıl bir işlem yaptınız? Daha doğrusu bir işlem yaptınız mı? 

7 - "Erdo - Gone" fotoğrafıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden belediyeniz bünyesindeki 1453 Kültür Sanat Dergisi'ni kapattığınızı açıkladınız. 15 Temmuz sonrası işten atılan bu derginin kaç çalışanına yeniden işbaşı yaptırdınız? Bu derginin "gerçek sorumlu"su olan kişi hala aktif olarak bünyenizde çalışıyor mu çalışmıyor mu?

8 - Bylock kullandıkları gerekçesiyle İSKİ ve iştiraklerde çalışan iki personelinizin işine "mecburen" son verdiniz. Ancak yapmanız gereken bir şey daha vardı. O iki eski personelden birinin babası, diğerinin kayınpederi hala en yakın çalışma arkadaşlarınız olarak görevlerine devam ediyor. Biri danışman olarak, diğeri ise iştiraklerde müdür olarak. Onlara neden dokunmadınız? 

9 - 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetö ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle işten çıkarılan kaç personeliniz, AKOM'da yeniden işbaşı yaptı? Bu Fetö'cü personelin AKOM'da gizlice işbaşı yapmasına kim onay verdi? 

Cevabını bildiğim ancak sizden duymak istediğim sorularım şimdilik bu kadar Kadir Bey...

Ve İnanın ki...

Sorularımın yersiz, iddialarımın asılsız olduğunu ispatlamanız için can atıyorum.

Lütfen vereceğiniz cevaplarla beni utandırın ve insan içine çıkamaz hale getirin Kadir Bey!

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN:

twitter.com/slymnoz

facebook.com/slymnoz


instagram.com/suleymanozi

Yorumlar