İftira mevsimi ve Mansur Yavaş'ın öfkesi

Papaz kılıklı tipler ortalıkta cirit atıyor. Silah olarak sosyal medyayı kullanıyorlar. Kirlerini temiz, masum, suçsuz günahsız insanlara sıçratmaya çalışıyorlar.

Papaz kılıklı tipler ortalıkta cirit atıyor. Silah olarak sosyal medyayı kullanıyorlar. Kirlerini temiz, masum, suçsuz günahsız insanlara sıçratmaya çalışıyorlar. 

Her seçim öncesinde olduğu gibi, yine karalama, yine çamur atma, yine haysiyet cellatlığına soyunma... kimine FETÖ'cü, kimine hırsız, kimine soysuz, kimine ahlâksız... yaftası yapıştırmak için birbirleriyle yarışıyorlar.  

Her şey bir koltuk için... 
Her şey üç kuruşluk menfaati yara aldığı için...

Şeref dersen toz zerresi kadar nasibini almamış. İtibar dersen yerlerde. Hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış, lağım çukurundaki pisliklerini etrafa saçıyorlar...

Yalnız değiller, hiç olmadılar. Şeytanla kolkola giren kim varsa, onlarla birler, birlikteler. AK Parti davasına ve dahi Tayyip Erdoğan'a gönül vermiş kişileri, bertaraf etmek uğruna, her türlü yalana, dolana, iftiraya başvurmaktan çekinmiyorlar. 

Bir kaç gün önce... 
Göz diktiği koltuğu kapmak için çırpınan iftiracının biri karşıma dikildi. Ağzındaki iftira fermuarını aşağı indirince, elinde herhangi bir belge olup olmadığını sordum. 

I ıh... 
Belge melge yok!
Anlattıkları dedikodu bile değil...
Kendi üretiyor... 
Kovdum tabii...
Ama neye yarar... 
"İftira mevsimi"ni açmışlar bir kere. Benim yanımdan kalktı bir başka masada oturdu, oradan çıktı bir başka mekâna daldı. Bir yerde değiller, her yerdeler, her ortamda, her fırsatta fitne fesat kusuyorlar. 

Tayyip Erdoğan'ın zamanında mevki makam bahşettiği bu tipler, dışlanmanın verdiği acıyla, AK Partili gibi görünüp, AK Parti'yi sosyal medya silahıyla vurmaya çalışıyor. 

Ve fakat... 
Silahlarından çıkan mermi, dönüp dolaşıp kem sözün sahibini vuruyor. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. 

Siz siz olun, bu kişiksiz, ışıksız, silik tipleri ciddiye almayın. 
Bırakın it ürüsün, kervan yürüsün.. 

BİRAZ YAVAŞ GEL MANSUR BEY!

Can çıkar, huy çıkmaz. Mansur Yavaş'ın ki de o mesele. Vaktiyle, tahminimi yazıp, Melik Gökçek'in kazanacağını yazınca, Mansur Yavaş, bugün Ahmet Hakan için yazdıklarının aynısını bana saydırmıştı. 

" (...) Melih Gökçek'in kankası... "

Ey Mansur Yavaş, iki laf ettik diye, "Kanka... koplacı..." falan filan, ayıp olmuyor mu? Her seçim döneminde çirkin yüzünü göstermek zorunda mısın be kardeşim? Hoşgörünün zerresi, eleştiriye tahammülün minnacık kırıntısı be kardeşim. Bak Ankara'ya talipsin, büyük başkan olmak istiyorsun!

Az yavaş gel kardeş!

GAZETELERİN KARARI

Sabah grubundan dün okkalı bir ihtarname geldi:

"Yazarımızın yazısını kullanmayın, gazete manşetlerini yayımlamayın."

Ben söyleyeceğimi söyledim, konuşmam gerekenleri konuştum. Yanlış dedim, bize bir şey olmaz dedim, aldığınız karar size zarar verir dedim... 

Ve fakat... 
Arkadaşlar, laf dinlemedikleri gibi, bildiklerini okumaya devam ettiler, ediyorlar. 

Peki... 
Siz  bilirsiniz... 
Bu sektör sizden ibaret değil... 
Bugünden itibaren, Sabah'ın Takvim'in... yazarlarını ve gazete manşetlerini sitelerimizde göremeyeceksiniz. 

Eyvallah... 
Kimin zararlı kimin kârlı çıktığını hep birlikte göreceğiz. 
Hem de en kısa zamanda... 

Yorumlar