FETÖ'yü Türkiye'nin başına kim bela etti?

Meral Akşener de, kendisine yapılanı yapmaya başladı. CHP ağzıyla,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'yü Türkiye'nin başına bela ettiğini söylüyor.

Meral Akşener de, kendisine yapılanı yapmaya başladı. CHP ağzıyla,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'yü Türkiye'nin başına bela ettiğini söylüyor. 

Oysa o da çok iyi biliyor ki, FETÖ Türkiye'nin başına 40 yıl önce bela olmak için yola çıktı. FETÖ bu kadar güçlü hale geldiyse, bunda geçmiş iktidarların tamamının günahı var. 

Ecevit, Demirel, Türkeş... kim varsa!

AK Parti iktidarı döneminde FETÖ'nün daha da güçlendiğini söylersen anlarım. Ama her iktidarın desteğini arkasına alarak palazlanan ve her yere sızmayı başarabilen bu terör örgütünün varlığını, Tayyip Erdoğan'ın farkettiğini inkâr etmek, hiç kimse kusura bakmasın ama insafsızlıktan başka bir şey değil. 

Diyeceksiniz ki...

"Erdoğan ne istediler de vermedik" demedi mi?
Dedi... 
Peki ya sonra?
FETÖ'nün bir terör örgütü olduğunu, Fetullah denilen teröristin Türkiye'yi yok etme plânını kim çıkardı ortaya? 17-25 kalkışmasında herkes farklı bir dil kullanmadı mı? Bu ülkenin yönetimine talip olan Kemal Kılıçdaroğlu, vaktinde bu hainlere sahip çıkmadı mı? İktidara yakın Sabah gazetesi hemen her gün, "Tehlikenin farkında mısınız?"diye manşet atarken, hepimiz ağız birliği etmişçesine, "yetti ama..."demedik mi? 

15 Temmuz'a nasıl geldik?
Bu hainlere karşı Erdoğan mücadele etmeseydi eğer, Allah'ın onur ihsân etmediği bu katillerin gerçek yüzü ortaya çıkacak mıydı? Bir kişi evet bir tek kişi göz açtırmadı bu hainlere. O kişi Tayyip Erdoğan'dan başkası değildi. 

Şimdi siz kalkmışsınız hâlâ aynı sakızı çiğniyorsunuz!
Allah aşkına ne yapacağınıza, ne konuşacağınıza karar verin artık. Bir yandan içerideki hainlerin mağduriyetinden dem vuracaksınız, bir yandan da bunları Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin başına bela ettiğini söyleyeceksiniz. 

Bu ne yaman çelişkidir böyle? 

Meral Akşener'in paçasına sıçratılan FETÖ'cü yaftasından kurtulmasının yolu bu değil. Meydanlarda "Yiğit Kadın" edasıyla çıkıyor ya, yiğidin hakkını yiğide teslim etmesi bence yapacağı en doğru davranış olur. 

Aksi, FETÖ'cü yaftasını güçlendirmiş olur...

Dost acı söyler!

HORTUMCU İNŞAATÇILAR

İnşaat sektöründe epeydir yaprak kımıldamıyordu. AK Parti iktidarı, aldığı tedbirlerle az da olsa bir hareketlilik kazandırdı, inşaatçılar faizlerin aşağı çekilmesiyle derin bir nefes aldı. 

Ve fakat... 
Sorun faizlerin aşağı çekilmesiyle bitmiyor ne yazık ki. İnşaat sektöründe, "hortumcular" cirit atıyor çünkü. Elindeki avucundaki birikimi ile topraktan ev sahibi veya iş yeri sahibi olmak isteyenler,kimi inşaatçılar tarafından ya dolandırılıyor, ya da mağdur ediliyor. İki yılda teslim edilmesi gereken evin veya iş yerinin hak sahiplerine vaktinde teslimi olmayınca, kâr amacıyla parasını toprağa yatıranlar büyük zarara uğratılıyor. 

İki yıllık taahhüt, 5 yıl geçmesine rağmen yerine getirilmiyor. 

Tam bir Banker Kastelli vakası... 
Ya da...
Jet Fadıl'ın yaptığının aynısı... 

İnşaat sektörünün nefes alması için, faizlerin aşağı indirilmesi iyi. KDV oranının düşürülmesi de öyle. Ama bunun hak sahiplerine yansıtılması gerekiyor. "Hortumcu inşaatçılar" ne yazık ki, bu konuda vatandaşı değil, sadece cebini düşünüyor. 

Dolar almış başını gidiyor!

5 yıl önce insanların parasını peşin peşin alan "hortumcu inşaatçılar"ın şu Çiftlik Bank'ın sahibinin yaptığından ne farkı var Allah aşkına? 

İşin garibi, bunlar KİPTAŞ'ın güvencesiyle milleti dolandırıyor!

Bu "hortumcular" bu kadar rahat bir şekilde vatandaşın ümüğünü sıkarken, faizler aşağı düşse ne olur, KDV oranı düşürülse kime ne fayda?

Efendim varsa böyle bir vaka...
Mahkeme yolları açık!
Tamam da...
5 yıllık bir süre geçmiş, mahkemelerin karar süresi belli.Ekonomideki gidişat ortada. Az önce de ifade ettiğim gibi, dolar almış başını gidiyor. Varını yoğunu toprağa gömen bu insanlar açtığı davayı kazansa ne olur, kazanmasa ne olur!
Kâr da ortada...
Zarar da...
Üç bilemedin 5 yıllık mahkeme sürecini de hesaba katarsanız. 
Varın ahalinin durumunu siz düşünün... 
Çare ne peki?
"Hortumcu"
 bunlar!
Çare belli değil mi?
Bunların ipliğini pazara çıkarma vakti gelmedi mi artık?

Yorumlar