Erdoğan diktatör olsaydı ne yapardı?

"Şeddeli faşist diktatör" dediklerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Başkan" yapmaya karar vermişler demektir!

CHP sözcüsü Bülent Tezcan, "Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Diktatörün şeddelisidir" demiş!

Çok enteresan!

13 yıl boyunca söylenmeyeni söylüyor CHP! Yani bugüne kadar hiç söylenmemiş bir şey bu söylenen!

Tebrik ediyorum! 

Bu söylemi devam ettirmeleri durumunda, bir sonraki seçimde iktidara gelmeleri kesin! Sonuçta oy alamadıkları insanların tam da duymak istedikleri sözler bunlar!

Erdoğan'ın bir çağrısıyla sokaklara dökülen, tankına topuna silahına aldırmadan ölüme yürüyen insanlar, Erdoğan'dan vazgeçmek için böyle bir söylem bekliyordu zaten! 

Rahmetlik Albert Einstein, "Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır" diyor ya hani! "Herhalde CHP'lileri tarif etmiştir" diye düşünüyorum bu söylemleri duyunca...

"Muhtar bile olamaz" diye diye Başbakan yaptılar. "Diktatör" diye diye Cumhurbaşkanı yaptılar. "Şeddeli faşist diktatör" dediklerine göre "Başkan" yapmaya karar vermişler demektir!

CHP'liler parti içinde bir aşı kampanyası başlatsa iyi olacak. 

Vallahi de billahi de şaka yapmıyorum. Bu hal, hal değil. Bütün çaba ve gayretlerine rağmen Erdoğan'ı devirememek, hepsinde bir kudurukluğa neden olmuş gibi görünüyor. En akıllısı bile Erdoğan'ın adı geçince çemkire çemkire, böğüre böğüre hakaretlere başlıyor.

Çıban başı kadar beyni olan herkes, "Faşist diktatör" şeklindeki bir hakaret sözünün, Erdoğan'ı seven ve seçen milletin zoruna gittiğini idrak eder.

Tekirdağ'da, halka açık bir meydanda ve gazetecilerin önünde "Erdoğan faşist diktatördür" diyorsan, aslında tüm dünyaya özgürlük resitali sunuyorsun demektir. "Erdoğan diktatör değil" diye haykırıyorsun demektir. 

Dünyanın, Türkiye dışındaki herhangi bir ülkesinde böyle bir konuşma yapan adama düşük seviyeli tantanacı muamelesi yaparlar. 

Ama bizde, Erdoğan nefretiyle yanıp kavrulan belli bir grup, bu düşük seviyeli tantanacıları Erdoğan'ı devirmek için umut olarak görüyor. 

Diktatör dedikleri adam nasıl bir diktatörse, otel odasında kendisini ve ailesini katletmeye gelen darbeci teröristleri bir kuytuda itlaf etmek yerine, yargı karşısına çıkartıyor. 

Nasıl bir diktatörse, Suriye'den, Irak'tan kaçan 3 milyon mazlum onun ülkesine sığınıyor.  

Öyle bir diktatör ki dünyayı karış karış dolaşıyor, "Benim vatandaşlarıma vizesiz seyahat hakkı verin" diyerek onlara diktatörlükten kaçış imkanı sağlıyor!

Öyle bir diktatör ki Arakan'dan Somali'ye, Güney Afrika'dan Filistin'e varıncaya kadar, zulmün tezgahından geçen herkesin imdadına yetişiyor.

Eğer diktatörlükten kasıt zalimlikse, Erdoğan kendisinden da zayıf olan kurban grubuna da bugüne kadar zulmetmedi. 

Aksine, ülkeyi babasının malı gibi gören, mazlumu ezerken demokrasi, inançlıyı ezerken özgürlük teraneleri okuyan sizin gibi zalim oğlu zalimlere kafa tuttu, meydan okudu.

Kıçı sıkışınca, "Ordu Göreve" diyen sizin gibi postal yalayıcıları durdurdu, "Bin yıl sürecek" dediğiniz 28 Şubat zulmünü sona erdirdi, başörtüsü ve katsayı yasağını kaldırdı. Sizin arkasında ölürcesine durduğunuz e muhtıracılara, 17/25 Aralık cuntacılarına ve Gezi'ci iblislere direndi. 

17 Aralık sonrası desteğinizi esirgemediğiniz, haşhaşiler krallığının böcek suratlı efendisi Fetö'nün, 15 Temmuz darbe girişimine direndi. 

Dellenmeniz bundan, çıldırmanız, bundan. "Bu darbe bir tiyatroydu"demeniz bundan, kudurmanız bundan....

On kez söyledim, bin kez daha söyleyeceğim:

15 yılda girdiği her seçimden ezici üstünlükle çıkması, bir adamın "diktatör" olduğuna delalet etmez. Aksine, o adama karşı tek galibiyet alamayan sizin gibi siyasetçilerin başarısız, vasıfsız ve ezik olduğuna işaret eder.

Siz bayılmayla ölmeyi karıştırmışsınız kuzum!

Diktatörler, hele hele sizin deyiminizle "şeddeli faşist diktatörler" ne yapar biliyor musunuz?

Mezarlıkta içki içeni şişeye oturturlar. 2 trilyonluk telefon faturasını millete kilitleyeni ciyak ciyak öttürürler! PKK'ya ve Fetö'ye destek vereni, YPG'li teröristin cenazesinde ağlayanı kevgire çevirirler. Almanya uşaklığı yapanı, ülkesini ona buna şikayet edeni yaşatmazlar. "Diktatör" diyeni, ibreti alem için meydanda yağlı kazığa oturturlar.

Bunları yapmayan birine ısrar ve inatla "Şeddeli faşist diktatör"diyorsanız, bu millet de dönüp size"Hass...tir oradan" çok "şeddeli" hakaret eder!

Neticede Erdoğan sevdalıları iyi bilir ki, arkasından kırk köpeği havlatmayan kurda bu topraklarda kurt demezler!

Dipnot: Bu sözün patenti de bana aittir ha, ona göre! 

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN:

twitter.com/slymnoz

facebook.com/slymnoz


instagram.com/suleymanozi

Yorumlar