Beyinlerdeki karanlık zindanda fışkıran korku

Arslan Bulut, sükûnet ve huzur arayışındaki bu insanlara kötülük ediyor. Adi ve ucuz yalanlarla, gözüne kestirdiği insanların yüreğine korku salıyor.

Arslan Bulut (Yeniçağ) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'daki konuşmasına takılmış.

Ne demişti Erdoğan, önce o sözleri hatırlayalım:

"Dikkat ediniz. Türk demiyoruz. Kürt demiyoruz. Laz, Boşnak, Roman demiyoruz. Hepsini birden içine alan bir ifade kullanıyoruz. 'Tek millet' diyoruz. 80 milyonuyla tek millet." 

Arslan Bulut'a göre, Erdoğan bu sözlerle, Anayasa'daki "Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür" maddesini tanımıyor.

Arkadaş, içinde kaybolduğu bir senaryo yazmış adeta. 

Ruhuna Tayyip Erdoğan nefreti bulaşan Arslan Bulut, beynindeki karanlık zindanda yaşadığı o korku ve endişeyi ahalinin beynine enjekte etmeye çalışıyor. 

Hissettirmeden milletin kanına zehir katıyor!

Ne demek, "referandumdan 'evet' çıkarsa, artık padişahtan da yetkili olacağı için milletin adını da değiştirmeye çalışacaktır."

Kalem gücünü, milletin kalbini zehirlemek için kullanan bu arkadaş, öfke nöbeti geçiriyor olmalı ki, daha da ileri giderek, "evet" çıkması halinde, Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin adını değiştireceğini söylüyor. 

Kendi elleriyle gözlerini kör etmek böyle bir şeydir işte.

Tayyip Erdoğan'ın meydanlardaki, "tek millet" sözlerini cımbızla ayıklayan Arslan Bulut, sükûnet ve huzur arayışındaki bu insanlara kötülük ediyor. Adi ve ucuz yalanlarla, gözüne kestirdiği insanların yüreğine korku salıyor. 

Erdoğan, sadece "tek millet" demiyor meydanlarda.

"Tek bayrak" diyor...

"Tek devlet" diyor...

"Tek vatan" diyor...

Arslan Bulut'un kulaklarında sonradan bir sorun oluşmadıysa, yıllardır Erdoğan'ın dilinden düşürmediği bu sözleri duymuştur herhalde. 

Duymasına duymuştur ama...

Tayyip Erdoğan nefreti,  bir virüs gibi vücuduna işleyince, duyuyor olmasına rağmen, duymamışı oynuyor. Virüs bir kez dadanmış artık. O yüzden, Arslan Bulut ve onun düşünce cehennemindeki kimselerin iflahı bu saatten sonra mümkün değil. 

"Hayır" için millete  "aklınızı kullanın" diyor.

"Yoksa başınıza 'pislik' yağacak!" diyor...

Başına yıldız yağacakmış gibi konuşan bu arkadaşa, kendisini zincire vurmasını tavsiye ediyorum. Ölçüsüz tepkisi... 'Evet' oyu ile daha şimdiden milletin hayatını küle çevirmesi... Yıllardır içinde besleyip büyüttüğü yılanı milletin üzerine salması bunu gerektiriyor çünkü.. 

Yorumlar 1 yorum