MEDYA KÖŞESİ

Özkök'ten Erdoğan'a ücretsiz danışmanlık!

"Başbakan'a gönüllü danışmanlık yapıyorum" diyen Ertuğrul Özkök, Hollywood yıldızlarının da imza attığı zehir zemberek ilanı Erdoğan için tercüme etti...

Özkök'ten Erdoğan'a ücretsiz danışmanlık!
GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök dünyaca ünlü sanatçıların Times gazetesine verdikleri ilanda Başbakan Erdoğan'a yönelttiği suçlamaları masaya yatırdı. Özkök "bugün Başbakan’a kamusal alanda gönüllü danışmanlık yapacağım." diyerek başladığı yazısında sanatçıların bildirisindeki can alıcı noktaları mercek altına altı.

TIMES'TAKİ İLANI ERDOĞAN İÇİN TERCÜME ETTİ!

"
Başbakan’ın başdanışmanı olacak kapasitem yok. Mesela, “telekinezi ile insan öldürme” yöntemleri hakkında hiç bilgim yok. “Arz ederim” kültürü ile büyümedim. Ne arz etmeyi, ne de arz edilmeyi bilirim. Ama Allah bana bir başka yetenek vermiş. İyi bir metin okuruyum." diyen Özkök hem Başbakan'ın son başdanışman atamasını tiye aldı hem de sözü Times'ta yayınlanan zehir zemberek ilana getirdi.

İçlerinde Sean Penn, Susan Sarandon, Sir Ben Kingsley gibi çarpıcı isimlerin yer aldığı imzacıların ilanındaki kavramları, gönermeleri, imaları çözümleyen Özkök "Faiz lobisi, darbeci, çapulcu gibi ifadeler içeride taraftar bulabilir.  Dışarıda pek bulamıyor..." dedi. İlandaki  “Dictatorial rules” ve “Nuremberg Rally” gibi önemli ve ağır kavramları açıklayan Özkök, Başbakan için Türkiye'de muhaliflerin yaptığı "Nazi" benzetmesinin artık uluslararası alanda da dolaşıma girdiğini vurguladı.

Özkök'ün Başbakan'a verdiği ücretsiz danışmanlık hizmetinin detayları için
ÇOK OKUNANLAR