GÜNDEM

Ziynet Sali Sıla iddiası için saydırmıştı Beyaz TV sunucuları şaka gibi...

Ziynet Sali, Nişantaşı'nda bir otelde Sıla tarafından kolunun kırıldığını iddia eden Söylemezsem Olmaz programının ekibini sahne aldığı mekana sokmadı.

Ziynet Sali Sıla iddiası için saydırmıştı Beyaz TV sunucuları şaka gibi...

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında, Sıla'nın geçen sene Nişantaşı'ndaki bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdığı ileri sürülmüştü. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddia karşısında Ziynet Sali çılgına dönmüş ve Beyaz TV'ye zehir zemberek sözler sarf etmişti. Ünlü şarkıcıdan Söylemezsem Olmaz ekibine bir tepki daha geldi.

Söylemezsem Olmaz muhabiri ve kameramanı, Ziynet Sali'nin hafta sonu sahne aldığı mekana sokulmadı. Şarkıcının menajeri Gökay Özkan ile yaşanan gerginliğin ardından basın mensupları mekanı topluca terk etti. Söylemezsem Olmaz sunucuları Bircan Bali ile Ece Erken de yaşanan gerginliği programa taşıdılar.

Sunucular, Sıla ve Ziynet Sali hakkındaki bu iddiaları kendilerinin ortaya atmadığını ve her yerde konuşulduğunu ileri sürerek kendilerini aklamaya çalıştılar.
Bircan Bali "Ziynet Salı'nın kırık kol haberi bize geldi. Ben 'Kırık kol görüntüsü hatırlamıyorum' dedim. Ece de S... harfli bir otelde gerçekleşmiş bir kırılma olayı olduğunu söyledi. Biz 'O görüntüyü bilmiyoruz' dedik. Sonra Whatsapp ihbar hattımıza gelen görüntüyü verdik" açıklamasını yaptı.

Programın ilerleyen bölümlerinde de Bali ve Erken konuyu başka bir yere getirerek Ziynet Sali'nın kolundaki alçıda yer alan 'ZS' yazısına dikkat çektiler ve o harflerin Zinet ve Sıla'nın baş harfi olabileceğini ima ettiler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar