GÜNDEM

Zeynep Kılıçdaroğlu'ndan Güneş'e 'evimi satıyorum' mektubu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, Ataşehir'de rezidansta bulunan dairesine talip olan Güneş gazetesine mektup yazdı.

Zeynep Kılıçdaroğlu'ndan Güneş'e 'evimi satıyorum' mektubu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu bir TV kanalında avukat olan kızının görevden alınan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ait bir rezidansta dairesi bulunduğu iddialarının sorulması üzerine, “Benim kızımın orada 73 metrekarelik bir dairesi var. Gitsin kızımın evinde çekimler yapsınlar. Baksınlar, bu ev milyon dolarlık bir ev mi, yoksa mütevazı bir ev mi? Hayret ediyorum gerçekten. Versinler 1 milyon dolar, hemen verelim. Hiç tereddüdüm bile yok. Tapusunu da verelim. Hatta 1 milyon dolardan da vazgeçtim, 500 bin dolar versinler, hatta 100 bin dolar versinler vallahi hemen veririz” demişti.

İşte bu açıklamanın ardından Güneş gazetesi, manşetten “Güneş olarak biz o rezidansa talibiz. 100 bin doların hazır. Tut sözünü” diyerek o daire talip olmuştu. Kılıçdaroğlu da bu gelişme sonrası kızının Güneş gazetesine mektup yazacağını söylemişti. İşte o mektup ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Zeynep Kılıçdaroğlu'nun daireye talip olan Güneş gazetesine yolladığı mektuba yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar