POLEMİK

Zekeriya Öz'ün parasını Rasim Ozan versin!

Ahmet Hakan, bugün köşesinin neredeyse tamamına yakının medya polemiklerine ayırdı... Tabii ki en büyük payı dün kendisine demediğini bırakmayan Rasim Ozan Kütahyalı'ya verdi...

Zekeriya Öz'ün parasını Rasim Ozan versin!

Ahmet Hakan Coşkun, Hürriyet'teki köşesinin büyük bölümünü bugün medyaya ve medya polemiklerine ayırdı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın "Balyoz ve Ergenekon sapına kadar gerçek" sözleri üzerine "O zaman Mehmet Altan niye hapiste, Baransu'nun bavulu niye lanetli, Taraf OHAL kararıyla neden kapatıldı" diye soran Ahmet Hakan, Ali Bulaç yazısı nedeniyle de Ahmet Taşgetiren'i alkışladı...

Rasim Ozan Kütahyalı'nın dünkü yazısına isim vermeden cevap veren Ahmet Hakan, "Gelin gazeteciliğin raconunu yeniden yazalım" teklifi yaptı ve gazetecileri tehdit eden gazetecileri muhatap almama çağrısı yaptı...

Ahmet Hakan, yazısının başka bir bölümünde de, eski savcı Zekeriya Öz'ü ihbar edene verilecek 2 milyon liralık ödülün, Ergenekon operasyonları döneminde "Zekeriya Öz'ün heykeli dikilecek" diyen Rasim Ozan Kütahyalı'dan alınmasını önerdi... Tabiki de Rasim Ozan'ın ismini vermeden...

İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısındaki medya polemeklire:

ERGENEKON, BALYOZ SAPINA KADAR GERÇEKSE

AHMET Altan niye içeride?

Mehmet Baransu’nun bavulu niye lanetli?

Kozmik Oda’ya dalanlar niye zindana tıkılıyor?

Niye “Milli ordumuza kumpas kuruldu” denmişti?

Taraf gazetesi niye OHAL kararnamesiyle kapatıldı?


GELİN GAZETECİLİĞİN RACONUNU YENİDEN YAZALIM

GELİN, bundan böyle...

İktidarın arkasına saklanarak gazetecileri tehdit eden, gazetecileri vurmaya kalkışan, gazetecilerin işini bitirmeye çalışan gazeteci bozuntularına, hak ettikleri muameleyi yapalım ve onları yokluğa mahkûm edelim.

Gelin, bundan böyle...

Nasıl daha düne kadar deli gibi FETÖ’yü savunuyorlarsa, bugün de aynı şevk ve heyecanla FETÖ karşıtlığı yapan gazeteci bozuntularının abuk sabuk sayıklamalarına prim vermeyelim.

Gelin, bundan böyle...

Yapılan bir gazetecilik faaliyetinden kriminal unsurlar çıkarmaya çalışan, kendilerini savcı ve yargıç yerine koyan, ortalıkta “devrim muhafızı” edasıyla dolaşan bu sahte gazetecilerle muhatap olmayalım.

Gelin, bundan böyle...

Gazeteciliğin “iktidarı denetlemek” olan temel ve asli görevini, iktidarı denetlemeye çalışan gazetecileri tehdit etmek maksadıyla kullanmaya kalkışan gazeteci bozuntularının hiçbir tehdidine pabuç bırakmayalım.


BRAVO AHMET TAŞGETİREN

ŞÖYLE yazmış Ahmet Taşgetiren:

“Ali Bulaç Zaman’da yazıyordu ama o yapının içinde midir, hayır. Sert eleştirileri o yapıyı desteklemek anlamına mı gelir, bence hayır. Bu sebeple tutuklanmasını, tutukluluğunun devam etmesini doğru bulmuyorum.”

Hakkı haykırdığı için bravo
Ahmet Taşgetiren’e...

Ben aynı şeyleri Ahmet Turan Alkan için, Şahin Alpay için, Nazlı Ilıcak için de söylüyorum.

Dilerim Taşgetiren de söyler.

O PARA RASİM OZAN'DAN TAHSİL EDİLSİN

(...) Zekeriya Öz’ün nerede olduğunu ihbar edenlere 2 milyon TL verilecekmiş... Bu paranın “Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmelidir” diyen şahıstan alınmasını teklif ediyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar