KULİS

Zaman muhabirini çıldırtan lüks çizik

Zaman muhabiri Mustafa Gün yeni aldığı 110 bin lira değerindeki marka arabasının çizildiğini iddia ederek Atatürk Havalimanı'nı karıştırdı.

Zaman muhabirini çıldırtan lüks çizik

 Zaman Gazetesi Havalimanı Muhabiri Mustafa Gün yeni aldığı 110 bin lira değerindeki AUDI Q5 marka arabasının çizildiğini iddia ederek Atatürk Havalimanı'nı karıştırdı.

 EN UCUZU 56 BİN EURO
Bu haber kadar muhabirin Audi Q5 sahibi olması da ilgi çekti. Zira bu araç lüks otomobil segmentinden. En ucuzunun fiyatı 56 bin eurodan başlıyor... En dolusu ise 100 bin eurodan fazla... Zaman muhabirinin hali vakti yerinde sanırız... Darısı tüm gazetecilerin başına...

Zaman Gazetesi'nin Atatürk Havalimanında görev yapan muhabirinin cumartesi günü Atatürk Havalimanı otoparkına bıraktığı 110 bin lira değerindeki lüks otosunun kaportası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çizildi. Olayı öğrenen muhabir Atatürk Havalimanı idarecilerini tek tek arayarak arabasının kaportasının çizildiğini ve camına uygunsuz bir yazı yazıldığını söyleyerek, havalimanında görev yapan tüm idarecileri suçlunun bulunması için alarma geçirdi.

Arabası çizilen Zaman Gazetesi Havalimanı muhabiri Gün arabasını bıraktığı Atatürk Havalimanı katlı otoparkında bulunan güvenlik kameralarını saatlerce inceledi.

[photos]

Olayla ilgili henüz bir kanıt bulamayan muhabir olay gününe ait güvenlik kameralarını incelemeye devam ediyor.

medyaradar

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum