REKLAM

Zaman gazetesinden 'gerilla habercilik' yapan Halk TV'ye reklam

Cemaatin amiral gemisi olan Zaman'ın yeni reklamları Gezi olayları sürecinde yıldızı parlayan ve Hakan Aygün'ün deyimiyle "gerilla televizyonculuk" yapan Halk TV'de yayımlanmaya başladı.

Zaman gazetesinden 'gerilla habercilik' yapan Halk TV'ye reklam

17 Aralık süreci sonrası 1 milyonluk tirajı 850 bin'e kadar gerileyen Zaman gazetesi bir yandan yeni abone bulma çabası ile yazarından genel yayın yönetmenine dek seferber olmuşken, diğer yandan da Fethullah Gülen'in "bence 1'i 10 yapmak lazım. Bu seneki rakam ne olmalı diye kıtmire dediklerinde 1 milyon 250 bin, 300 bin olmalı" hedef göstermesi doğrultusunda zor günler geçiriyor.

"GERİLLA HABERCİLİK" YAPAN HALK TV'DE ZAMAN REKLAMI

İmaj yenilemek için yeni bir reklam kampanyası yapan Zaman gazetesi bu şekilde okuyucu sayısını artırmayı hedefliyor. Cemaatin amiral gemisi olan Zaman'ın yeni reklamları Gezi olayları sürecinde yıldızı parlayan ve Hakan Aygün'ün deyimiyle "gerilla televizyonculuk" yapan Halk TV'de yayımlanmaya başladı.

GÜLEN'İN ŞİİRİ REKLAM İÇİN BESTELENDİ

Gazete yeni reklamında "Zaman özgürlük zamanı" sloganını ve Fethullah Gülen'in "Sıkılsın" isimli şiirinden bir bölüm kullanılıyor.

Reklam filmi için bestelenen şiirde Gülen, "Sen çalış; olmazsa âlem sıkılsın! /  Yardıma koşmayan kalem sıkılsın! / Kanatlan üveykim hele kanatlan!/ Sana yol vermeyen rüzgar sıkılsın!/ Kanatlan üveykim hele kanatlan! / Hakk'ı söylemeyen diller sıkılsın!" diyor.

İŞTE HALK TV'DE YAYIMLANAN O REKLAM

ÇOK OKUNANLAR