GÜNDEM

Zafer Arapkirli yine esti gürledi

ATV'de muhabirlik yapan Zafer Arapkirli, kendisine yapılan eleştirilerden bunaldı, twitter'dan ikinci kez isyan etti.

Zafer Arapkirli yine esti gürledi

GAZETECİLER.COM - "Hanımlar beyler.. Ben bir kurum ya da yayın kuruluşu değilim. Buraya tamamen kişisel tercihlerimle bir aktarım yapıyorum. Pardon yani..:)" yazmış ve "Benim yazımı da twit'lesenize" diyen yazarları eleştirmişti.

Bugün "itikadı sözünden zahir" diye nitelediği bir kişinin twitter'da yanlı ve seçici alıntı yaptığı iddiası üzerine oldukça sinirlenen ATV muhabiri Arapkirli hem bu eleştiriyi yapan kişiyi unfollow etti, hem de twitter'dan tepkisini gösterdi.

İşte o twitter mesajları:

* Bu sabah, "itikadı sözünden zahir" bir şahıs, kendi duruşuna bakmadan, "YANLI" veya "SEÇİCİ" alıntılar yaptığımı öne sürüp çamur attı.

* Gereken yanıtı alıp "taç"a atıldı, tabii !

* Benim burada "Seçici ve yanlı" alıntılar yaptığımı söyleyecek adamın alnını karışlarım.. Karışladım da..

* Siz önce, "gazete" diye yaptığınız "kağıt parçaları"na iyi bakın,"yanlı ve seçici alıntı" nasıl olurmuş, görmek için ! Hadi ordan ! Hadeee !

* Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da herkes "kendisine yakışan üslup" ile yanıt alacak.. Ben diplomat değilim.. Pardon...

* Tekrar ediyorum: Burada kişisel bir şey yapıyorum. Tarafsız olmak zorunda da değilim. Buna rağmen, her sabah "yansız seçkiler" yapıyorum.

* Buna rağmen, beni "yanlı ve seçkici alıntıcı" diye yaftalamaya kalkanın, alnını karışlarım ! Herkes önce bir aynaya baksın lütfen !

* Sevdiğim sözlerden biridir: "Adama sormuşlar: Alemi nasıl bilirsin? 'Kendim gibi' demiş..." Bu "itikadı sözünden zahir" kişiler de o hesap..

ÇOK OKUNANLAR