GÜNDEM

Zafer Çağlayan hangi gazetecinin villasını satın aldı?

Uüur Dündar, hakkında fezleke hazırlanan bakanlardan Zafer Çağlayan hangi ünlü gazetecinin villasını satın aldı diye sordu yanıt ise hiç beklenmeyen bir isimden geldi...

Zafer Çağlayan hangi gazetecinin villasını satın aldı?
GAZETECİLER.COM
Uğur Dündar'ın Twitter'da gündeme getirdiği "Zafer Çağlayan hangi gazetecinin villasını satın aldı?" sorusuna hayli şaşırtıcı bir adresten yanıt geldi. Usta gazeteci Hasan Cemal Twitter'dan yaptığı açıklamada sözkonusu villanın kendisinin olduğunu duyurdu.

İSTİFA EDEN BAKAN ÇAĞLAYAN KİMİN VİLLASINI SATIN ALDI?

Uğur Dündar'ın önceki gün dile getirdiği iddia kafaları karıştırmış "kim bu gazeteci" sorusunu gündeme getirmişti. Dündar "Hakkında fezleke hazırlanan Zafer Çağlayan, köşesine son verilip kalemi kırılan ünlü gazetecinin Boğaz sırtlarındaki villasını aldı mı? 4,5 milyon dolarlık villa 3,5 milyon dolara satın alındıktan sonra tapusu Çağlayan'ın yakın dostu bir iş adamının üstüne mi çıkarıldı?" diye sormuş ve sonrasında sessizliğe bürünmüştü.

EYLEMİ HASAN CEMAL ÜSTLENDİ!

Uğur Dündar'ın "kim bu gazeteci" sorusuna beklenmeyen bir isim yanıt verdi. Usta gazeteci Hasan cemal Twitter'dan yaptığı açıklamada Dündar'ın iddiasını doğruladı ve sözkonusu villanın kendisine ait olduğunu söyledi. Cemal açıklamasında "Kavacık'taki evimiz 2011'de satış için emlak komisyoncusuna verildi, Mayıs 2012'de Zafer Çağlayan ailesine satıldı. Tapu, kamuya açıktır." dedi.

İşte Dündar ve Cemal'in ilgili tweet'leri:

Deneme
Deneme
ÇOK OKUNANLAR