DİZİ DÜNYASI

Yüzleşme erken final mi yapacak? Kanal D'den açıklama

Kanal D'nin yüksek bütçeyle yayına sürdüğü ve tamamı Alanya'da çekilen yeni dizisi Yüzleşme'nin erken final yapacağı iddia edildi. Erken final iddialarına taraflardan yanıt geldi.

Yüzleşme erken final mi yapacak? Kanal D'den açıklama

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına soktuğu dizisi Yüzleşme'nin erken final yapacağı iddiası şok etkisi yarattı.Tamamı Alanya'da çekilen ve dizi turizmine büyük katkı sağlaması beklenen Yüzleşme'nin başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu oynuyor.

REYTİNGLERDE GERİDE KALDI

T-Company imzalı Yüzleşme Kanal D'nin son bombası olarak görülüyordu. Farklı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile rakiplerini sollaması neredeyse kesin gözüyle bakılan dizi daha ilk bölümden reytinglerde gerilerde kaldı.‘Yüzleşme’ yayınlanan ilk iki bölümünde beklenenlerin altında kaldı ve reyting listesinde 2.37 reytingle 21. sırada yer almıştı. AB grubunda ise 2.85 reytingle 11. sıranın sahibi oldu.

Karşısında güçlü yapımlar olan dizi, reyting sonuçlarının alınmasıyla final yapacak iddialarının da odak noktası oldu. Final iddialarına hem Kanal D yönetiminden hem de dizinin yapımcısından yanıt gecikmedi.

Kanal D iddiaları yalanlasa da açık kapı bıraktı ve dizinin bitebileceğinin sinyallerini verdi.

Kanal D’nin resmi sayfasından yapılan açıklamada; dizinin bitirildiğine dair ortaya atılan söylentilerin yalan olduğu ve dizinin sonraki bölümlerdeki performansına göre karar verileceği belirtildi.

Yapımcı Bülent Turgut ise yaptığı açıklamada: ' Kanal D ile 7 bölümlük anlaşmamız mevcuttur. Şu an için final söz konusu değildir.' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum