POLEMİK

Yurt gazetesi ile Haluk Levent arasında Kılıçdaroğlu kavgası

Şarkıcı Haluk Levent sosyal medya üzerinden Gökçek'e sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi, yanıt Yurt gazetesinden geldi.

Yurt gazetesi ile Haluk Levent arasında Kılıçdaroğlu kavgası

Haluk Levent, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek'e sahip çıkması üzerine sosyal medyadan "Hani Gökçek seçimi adil kazanmamıştı, bu kendi söyleminize ters değil mi Kılıçdaroğlu" paylaşımını yaptı.

Sosyal medyada kısa sürede bu paylaşım beğeni rekoru kırarken, yanıt CHP'li Durdu Özpolat'ın gazetesi Yurt'tan geldi.

Yurt, dün "Haddini bil Haluk Levent" manşetini atarak ünlü şarkıcı hakkında ağır bir yorum yaptı.

İşte o haberden bazı satırlar:

"Haluk Levent, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya üzerinden sataşmada bulundu. Haluk Levent'e sosyal medyadan tepki yağdı. Levent bu eleştirilerin ardından kendisine destekçi bulmak için bir de anket başlattı.

AKP Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hiçbir eleştirisi bulunmayan, Bakanların önünde el pençe divan duran Haluk Levent CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokrasinin gereği, hukukun üstünlüğü vurgusu yaparak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Erdoğan'ın istifasını istemesini yanlış bulmasını açıklaması Haluk Levent'i rahatsız etti."

Haluk Levent ise bu yayın üzerine yeniden sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Sevgili Yurt gazetesi. Yandaş gazetelerden ne farkınız kaldı? Her fikrini söyleyene böyle mi davranacaksınız” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent devamında şu açıklamaları yaptı:

“Kılıçdaroğlu’nun Gökçek’e uygulanması olası yaptırımlara çıkışını eleştirmemle ilgili hala bazı yanlış anlamalar var. Konunun Gökçek’le hiç ilgisi yok. Gökçek’in gidişine neden karşı çıkıyorsunuz demedim. Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin ana muhalefet partisi lideri, tüm siyasetçilerden umduğumuz tutarlılığı ondan fazlasıyla umuyoruz. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek çıkışının normal şartlarda haklı olarak değerlendirilmesi gerektiğini de biliyorum. Ancak, eğer Gökçek hakkıyla seçim kazanarak geldiyse, topluma neden haksızlıkla seçim kazandığına ikna etmeye çalıştınız? Eğer Gökçek haksız seçim kazandıysa, haksız seçimle gelenin de illa seçimle gitmesinin şart olduğu bir ilkeyi halka anlatmazsınız. Bana tutarsız gelen bir durumu dile getirdim. Muhalefet de eleştirilir. Daha tutarlı olsunlar diye muhalefete de muhalefet olunur :) Kendi AHBAP grubumda dahi görüşleri farklı farklı olan arkadaşlarımız var. Ama biz birbirimizi eleştirerek büyürüz. Hoşgörü şart!"






ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar