GÜNDEM

Yurt gazetesinde neler oluyor? Hangi isimlerle yollar ayrıldı?

Çalışanların ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle sık sık iş bırakma ve gazetenin yayınlanmaması gibi haberlerle gündeme gelen Yurt Gazetesi’nde dikkat çeken ayrılık yaşandı.

Yurt gazetesinde neler oluyor? Hangi isimlerle yollar ayrıldı?

Son olarak sorumlu eski yazı işleri müdürlerinden Hakan Gülseven’in bir haber nedeniyle aldığı para cezasının gazete tarafından ödenmemesi üzerine tutuklanarak cezaevine konulmasıyla tartışma konusu olan CHP’li Durdu Özbolat’a ait Yurt Gazetesi’nde sular durulmuyor.

Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veysi Şahin dün gece görevden alındı. Yerine bir dönem gazetede belediye haberleri yapan ve Yurdun Sesi adlı sayfayı hazırlayan Ali Avcu getirildi.

Veysi Şahin’in görevden alınması üzerine Yayın Koordinötürü Süleyman Karan ile Görsel Yönetmen Ali Gürdil’in de görevlerinden ayrıldıkları belirtildi.

Öte yandan Yaysat’ın kapanması üzerine dağıtım işinde Turkuvaz Grubu ile anlaşamayan Yurt Gazetesi’nin, Basın İlan hakkını kaybetmemek için çok sınırlı sayıda basıldığı yaklaşık 3 aydır bayilere satışa gönderilmediği öğrenildi. Bu nedenle gazete bayilerinde Yurt Gazetesi bulunmuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar