POLEMİK

Yüksel Aytuğ'un kulağı mı çekildi yoksa...

Dün "Savaş muhabirliği bitti mi" diye sorup haber kanallarının Musul operasyonunda nal topladığını yazan Sabah yazarı, bugün a Haber'e haksızlık ettiğini yazdı...

Yüksel Aytuğ'un kulağı mı çekildi yoksa...

Musul operasyonunun ilk gününde haber kanallarının yaptığı haberciliği beğenmeyip, "Savaş muhabirliği bitti mi?" başlıklı bir yazı kaleme alan Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, aynı grubun içindeki a Haber'i de eleştirmişti isim vermeden.

Aytuğ'un bu yazısının Turkuaz Grubu içinde rahatsızlık yaratıp yaratmayacağı ve Aytuğ'a grup içinden tepki gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. 

Aytuğ'un bugün "a Haber farkı" başlıklı yazısı sanki sorulara cevap gibiydi...

a HABER'E BÜYÜK HAZSIZLIK ETMİŞİM!

"Musul operasyonunun haber kanalları tarafından eksik, yetersiz ve sadece ajans haberleri ile izlenmesine tepki koyan yazım büyük ilgi gördü" diyen Aytuğ şöyle devam etti: "Ama sonradan fark ettim ki, a Haber'e büyük haksızlık etmişim."

Aytuğ yazısında bu sefer a Haber'in Musul konusunda nasıl başarılı bir habercilik yaptığını anlattı. İşte Aytuğ'un yazısının o bölümü;

"Abdülhalik Çimen yönetiminde başarıdan başarıya koşan, kısa zamanda Türkiye'nin en çok izlenen, en etkili haber kanalı haline gelen a Haber, Musul operasyonu için tam 50 kişilik bir haberci ordusunu cepheye sürmüş. Şimdi ne zaman operasyon hakkında en taze ve en özel haberlere ihtiyaç duysam, a Haber'i açıyorum..."

Yüksel Aytuğ'un bu yazısı "Kulağı mı çekildi yoksa gerçekten de haksızlık ettiğini mi düşündü?" diye sordurttu...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar