REKLAM

Youtube Türkiye reklam almaya başladı

Türkiye için kurduğu yeni ekip ile birlikte Türkiye'de resmi olarak 6 Mayıs itibariyle hizmet vermeye başladı.

Youtube Türkiye reklam almaya başladı
GAZETECİLER.COM - Şimdiye kadar Youtube için yurt dışındaki merkezini kullanan Google, Türkiye için kurduğu yeni ekip ile birlikte Türkiye'de resmi olarak 6 Mayıs itibariyle hizmet vermeye başladı.

YouTube'da "Homepage Masthead", "YouTube TrueView Ads" ve "YouTube Display Ads" olmak üzere üç önemli reklam alanı mevcut:

Homepage Masthead: YouTube anasayfasının üst bölümünde yer alan ve rich media, sosyal medya entegrasyonu ve canlı yayınlara olanak sağlıyor. Standart ebatları 970 x 250, genişletilmiş (expandable) ebatları ise 970 x 500 olan bu model gün bazında rezervasyon ediliyor ve fiyatlandırılıyor.

YouTube TrueView Ads: Masaüstü ve mobil versiyonlar için video sayfalarında veya arama sonuçlarında yer alıyor ve izleme başına fiyatlandırılıyor.

YouTube Display Ads: Video sayfalarında videoların altında banner olarak veya isteğe bağlı olarak ilgili video sayfalarında sağ üst bölümde 300 x 250 formatında display banner olarak kullanılabiliyor, görüntülenme veya izlenme başına fiyatlandırılıyor.

 

(Business Intelligence)

ÇOK OKUNANLAR