TV HABER

Yoksa herkesi kandırdı mı?

Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına katılan "evsiz" yarışmacı hakkında ortaya atılan iddialar tartışma yarattı.

Yoksa herkesi kandırdı mı?
GAZETECİLER.COM - Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına katılan "evsiz" yarışmacı hakkında ortaya çıkan gerçekler tartışma yarattı.

Fatih Gökmen kısa süre önce katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında: Sokaklarda yaşadığını, ve bir kitapçıda çalıştığını anlattı. Yarışmadaki tavırları ve ilginç hayat hikayesiyle, 8 Oscar ödüllü "Slumdog Millionaire" filmindeki Jamal Malik'i hatırlatan Görkem bir anda medyanın ilgi odağı oldu ve günlerce hakkında haberler yapıldı. Ancak Fatih Görkem hakkında ortaya atılan şok bir iddia büyük tartışma yaratacak türden...

EKŞİ SÖZLÜK YAZARINDAN MÜTHİŞ İDDİA

Bir ekşisözlük yazarının iddiasına göre: Görkem, profesyonel bir oyuncu ve birçok dizide rol aldı.

Yazar iddiasına kanıt olarak da Fatih Görkem'in Facebook sayfasını gösteriyor. Görkem'in profilinde Şahika Tekand Studio'da eğitim gördüğü ve Yalan Dünya dizisinde oynadığı yazılı. Eğer bu iddia doğruysa Görkem, televizyon izleyicisini kandırmış hatta ti'ye almış.

Ancak bir başka Ekşi Sözlük yazarı ise Fatih Görkem'i tanıdığını ve söylediklerinin doğru olduğunu yazdı:

"bilmeyenlerin hakkında konuşmaması gereken kişidir. ağzından çıkan her kelimenin doğruluğunu ben biliyorum, yaşadığı hayatı kendi seçtiği güzelliklerle doldurduğunu ben biliyorum. tercih ettiği ve yaşadığı hayatın saygıyla karşılanması gerektiğini de biliyorum. adam olduğunu iddia edenlerin onun eline su dökemeyeceğini de biliyorum. güzel yarışmış, istediği şekilde hareket etmiş ve şansını denemiş. gayet başarılı sayılabilecek bir yarışma çıkartmış. tebrikler, şans hep onunla olsun."

ÇOK OKUNANLAR