MEDYA KÖŞESİ

Yılmaz Özdil sordu: Kılıçdaroğlu da itiraf edecek mi?

Yılmaz Özdil, Cemaat'in adayı Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Yılmaz Özdil sordu: Kılıçdaroğlu da itiraf edecek mi?

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "kandırıldım" demeye çağırdı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası eski defterler açılıyor. Bir dönem FETÖ'ye yakın durmakla eleştirilen siyasetçilerden öz eleştiriler geliyor.

Yılmaz Özdil'in hedefinde ise Cemaatle ilişkili olduğunu söylediği İhsanoğlu'nu aday gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.  Sözcü gazetesi yazarı Özdil, bugünkü yazısında şunları yazdı:

KILIÇDAROĞLU'NDAN İTİRAF BEKLİYORUZ

"CHP'de Ekmeleddin beyin adaylığını sadece Kemal Kılıçdaroğlu istiyordu… CHP dışında ise, hararetle isteyen biri daha vardı. Fethullah Gülen…

Seçime beş gün kala Pensilvanya'daki vaazında aynen şunları söylüyordu: 'Her halimizde, her tavrımızda, iman-ı ekmel, İslam-ı ekmel, ihsan-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeliyiz, hayatımızı bu atkılar arasında dantela gibi işlemeliyiz, düşsek, sürçsek bile, kalktığımızda el ihsan demeliyiz.'

Ve, aradan iki sene geçti… Melih Gökçek cinler tarafından kandırıldığını itiraf etti. Bülent Arınç ahmak olduğunu itiraf etti. Hazır itiraf sezonu açılmışken...Bi itiraf da Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bekliyoruz gari.

Tıpış tıpış açıklayın…
Mecburettin beyi cumhurbaşkanı adayı yapmanızı kim mecbur etti?"

ÇOK OKUNANLAR