GÜNDEM

Yılmaz Özdil bakın nasıl kafa buluyor?

Bugünden itibaren bo konuda yazılacak çok sayıda makale ilerleyen yıllarda kamu görevlileri aleyhinde açılacak soruşturmalarda "delil" olarak kullanılabilecek.

Yılmaz Özdil bakın nasıl kafa buluyor?
GAZETECİLER.COM - Hükümet, mükemmel bir "barış atağı" yaptığından bizim şüphemiz yok ve bu nedenle sürece ufak tefek itirazlarımız dışında hep destek verdik ve vermeye devam edeceğiz.

İtirazlarımızdan biri, Meclis'in dışlanmasıydı...

CHP de ikna edilerek (ki en az 40 - 45 CHP milletvekilinin parti disiplinini de kaale almadan oy vereceği artık iyice belli oldu) en azından bir "infaz yasası" çıkarılabilir, terör örgütü üyelerinin silahlarını bırakıp teslim olmaları veya sınır dışına çıkarken; emniyet güçleri, TSK ve yargının "görev suçu" sayılabilecek suçlar işlemelerinin önüne geçilebilirdi ama olmadı...

Olmayınca bugün başlayacak çekilme süreci alay konusu oldu.

Bugünden itibaren bu konuda yazılacak çok sayıda makale ilerleyen yıllarda kamu görevlileri aleyhinde açılacak soruşturmalarda "delil" olarak kullanılabilecek.

Yılmaz Özdil, "delil" sayılacak o makalelerden birini bugünkü Hürriyet'te "Dönüş trafiği çileye dönüşmesin" başlığı altında yazıyor.

Yılmaz Özdil'in bütün anayasal kurumları alaya alan makalesinin tamamını okumak için tıklayın.

ÇOK OKUNANLAR