GÜNDEM

Yıldız Tilbe'nin Ayasofya paylaşımına Melih Gökçek'ten destek

YENİ ZELANDA'da Müslümanlar katleden caninin manifestosunda Ayasofya'yı minarelerden kurtarmak istediğini yazması Müslümanlar tarafından sert tepkiye neden oldu. Ayasofya ibadete açılsın diyen Yıldız Tilbe'ye destek Melih Gökçek'ten geldi.

Yıldız Tilbe'nin Ayasofya paylaşımına Melih Gökçek'ten destek

YENİ ZELANDA'daki katliamda caninin Ayasofya'ya minaralerden kurtarmak istediğini yazması Müslüman dünyasında tepkiye neden oldu. Şarkıcı Yıldız Tilbe de Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması için sosyal medayada kampanya başlattı.

Ayasofya ibadete açılsın hashtag ile paylaşımlarda bulunan Yıldız Tilbe, şu ifadeleri kullandı: "Ayasofya ibadete açılsın. Ayasofya'nın öyle kapalı kalması için hiçbir sebep yok, fakat ibadete açılması için başta Fatih Sultan'ın vasiyeti ve Müslüman aleminin isteği ve bir sürü sayamadığım nedenden dolayı ibadete açılmalı. Açılsın, izin mi alacağız"

Yiğit sanatçı alkışları hak ettin
Sanatçı bu paylaşımı ile binlerce beğeni ve retweet alırken Melih Gökçek'ten de destek geldi. Gökçek sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe içib şu ifadeleri kullandı:

"Yıldız Tilbe, bayan sanatkârların gözü en karası, en yiğidi... Doğru bildiğini söylemekten zerre çekinmeyecek kadar cesur. İşte Ayasofya için söyledikleri ve tepki koyanlara verdiği cevap... Alkışları hak ettin yiğit sanatçı, herkes alkışlasın lütfen."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar