TV HABER

Yeşim Salkım Magazin Masa'sıyla geliyor! İşte kanalı

"Aldatılma mağdurları" olan iki ünlü isim Seçkin Piriler ve Yeşim Salkım, aynı programda buluşacak.

Yeşim Salkım Magazin Masa'sıyla geliyor! İşte kanalı

Geçtiğimiz haftalarda, İzmirli evli iş adamı Tolga Dugles ile aşk yaşayıp o eski eşi Erhan Çelik'i aldattığı iddiaları üzerine Gülben Ergen gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kimsenin konuşmaya cesaret edemediği şeyleri söyleyen Yeşim Salkım, bu açıklamaların ardından Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınına katılan Yeşim Salkım yaşadığı zor günleri anlattı. Salkım, "Gülben Ergen'i ifşa edip konuştuktan sonra bir televizyon programı bir de sinema projem vardı elimden aldılar." ifadelerinde bulundu.

2 projesi elinden alınan Yeşim Salkım şimdi yeni bir proje ile ekranlarda olacak.

Türkiye’nin en zengin işadamlarından Hakan Uzan’la evliliğinin aldatılma olayları yüzünden olduğunu itiraf eden Salkım eşi Kaan Tangöze tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra evliliğini bitiren Seçkin Piriler ile birlikte Magazin Masası isimli programda buluşacak. Çok yakında başlayacak olan programın detaylarını Mesut Yar yazdı.

İşte Mesut Yar'ın bugünkü köşe yazısından 'Magazin masası kuruluyor' başlıklı bölüm:

Seçkin Piriler ve Yeşim Salkım çok yakında aynı masanın iki ucunda yer alacak. “Magazin Masası” isimli yeni bir magazin/analiz programının yorumcuları olacaklar... İki isim de kamuoyunun dikkatini çeken renkli ruh haline sahipler. Masada sanırım bir de işin yapımcısı Volkan Öksüz olacak. Yayın kanalı da Lifetime TV...

Magazin analiz programlarında geçtiğimiz yıla oranla bir azalma görülmüştü ama mevcut magazin dünyası geçmiş yıldan çok daha dolu ve renkli. Dolayısıyla pazarda yeni bir oyuncuya yer var. Hadi hayırlısı!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar