GÜNDEM

Yeşilçam'ın efsaneleri buluştu...

Yeşilçam'ın efsane kadın oyuncuları Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş buluştu... Fatma Girik, akıllı telefonları topa tuttu...

Yeşilçam'ın efsaneleri buluştu...

Yeşilçam'ın üç usta oyuncusu; Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Perihan Savaş... Yıllarca birlikte çalışmış bu ünlü sanatçılar, aralarındaki sıcak ve samimi ilişkiyi, gençlik yıllarından bugünlere kadar devam ettirmeyi başarmış. Birbirlerinden hep iyi bahseden usta isimler, aynı zamanda kötü gün dostu.

Fatma Girik, geçtiğimiz aylarda kalça kemiğinden ameliyat olmuş ve kalça protezi takılmıştı. Uzun bir istirahat dönemi geçiren Girik hakkında öldüğü yönünde iddialar bile ortaya atılmıştı.

Sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, bu dedikoduların ardından ayağa kalktı, geçtiğimiz günlerde Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş'la Kuruçeşme'deki Marina Balık'ta bir araya geldi. Sabah gazetesinden Merve Yurtyapan, Yeşilçam'ın efsanelerinin buluşmasına tanıklık etti ve yazdı...


'ONLARI GÖRÜNCE İÇİM TİTRİYOR'

Fatma Girik, ne yaşarsa yaşasın gözlerinin içindeki parıltısı hiç sönmeyenlerden. Hastalık sürecini geride bırakmış; espriler yapıyor, gülücükler saçıyor. Sohbet sırasında üçlü yıllar önce birlikte çalıştıkları projelerden bahsediyor, eski günleri anıyorlar.

O sırada denizden bir gemi geçiyor ve Koçyiğit, "Çekimlerde böyle özel anlar kollanırdı. 'Gemi geçiyor, hadi hemen şu sahneyi çekelim' diye heyecanlanırdık" diyor. Perihan Savaş da Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik'ten övgü dolu sözlerle bahsediyor: "Onlara bayılıyorum. Benim için başka bir ekoller, onları yaşamak lazım. İkisini görünce benim içim titriyor."

Koçyiğit ve Girik de bu sözler karşısında "Bizim arkadaşlığımız böyledir. Hep birbirimizin iyiliğini, mutluluğunu isteriz. Bizim dostluğumuz hiç bitmez" diyerek karşılık veriyor.

'BİR TELEFON BENDEN AKILLI OLAMAZ'

Sohbetimiz sırasında Girik akıllı telefonlara da değinmeden edemiyor. Elimizdeki telefonları gösterip "Akıllı telefon kullanmam çünkü benden akıllı olamaz" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar