DİZİ DÜNYASI

Yer yerinden oynayacak! Diriliş'in yeni sezonunu bekleyenlere müthiş haber

TRT 1'in en iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı ortalığı yıkıp geçecek...

Yer yerinden oynayacak! Diriliş'in yeni sezonunu bekleyenlere müthiş haber

Bütün dizilerin yeni sezonda bir bir başlaması gözleri Diriliş Ertuğrul dizisine çevirmişti. Dizinin hayranları sabırsızlıkla yeni bölümleri beklerken müjdeli haber sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Diriliş Ertuğrul 5. sezon yeni bölüm fragmanı bu akşam ilk kez yayınlanacak.

YAPIMCI DUYURDU

Sevindirici bir haber ise dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan geldi. Diriliş Ertuğrul’un sosyal medya hesabından, bu akşam (19 Ekim Cuma) saat 21:00’de dizinin yeni sezon tanıtımı ekrana gelecek.' dedi.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK

Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan diziye ilişkin ipuçları geldi.

İşte Kurtuluş Zeydan’ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ”Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor” dedi.

3 BOMBA İSİM DE KADRODA

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, Kasım ayının ilk haftasında yeni sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanırken dizinin kadrosuna Kimya Gökçe Aytaç'ın ardından İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız da dahil oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar