KULİS

Yeniyüzyıl'dan hafta sonu atağı! Öyle iki ek geliyor ki...

Haber ve yorumlarıyla basına yeni bir soluk getiren Yeniyüzyıl'ın ek yayınları da planlandığı üzere birbiri ardına yayın yaşamına başlıyor.

Yeniyüzyıl'dan hafta sonu atağı! Öyle iki ek geliyor ki...
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

"Türkiye Hepimizindir"
sloganıyla yayın yaşamına 5 Kasım'da başlayan Yeniyüzyıl Gazetesi bir aylık sürede basında kendine özgün bir yer açmayı başardı.

Haber ve yorumlarıyla basına yeni bir soluk getiren Yeniyüzyıl'ın ek yayınları da planlandığı üzere birbiri ardına yayın yaşamına başlıyor.

CUMARTESİNİN YILDIZI "YENİYÜZYIL C"

5 Aralık Cumartesi günü ilk sayısını yayınlayacak "Yeniyüzyıl C", yemek, müzik, sanat, kültür, sinema ajandası gibi geniş bir yelpazeyle okurların karşısına çıkıyor.

Cumartesi ekinin iddialı sayfalarından birini oluşturacak olan moda da farklı bir konseptle sunulacak. Türkiye'den ve dünyadan moda trendleri, stiller, şıklık, sokaktan kesitler yer alacak.

Yeniyüzyıl C'de, Alin Taşçıyan sinema, Işıl Cinmen yaşam, Dr. Adnan Çoban sağlık, Elif Bereketli kitap, Rükzan Sağır moda, Kaan Kural dijital oyunlar ve sporcu portreleri, Elif Ekinci müzik, Melis Çalapkulu yemek yazılarıyla yer alacak.

Gazeteciler.com'a röportajları ile yepyeni bir soluk getiren Sayım Çınar ise Kültür Pazarı isimli köşesinde kitap dünyasını okurlarının evine getirecek.



ALIŞILAGELMİŞ KALIPLARIN DIŞINDA BİR PAZAR EKİ "YENİYÜZYIL P"

6 Aralık Pazar günü yayınlayacak "Yeniyüzyıl P" ekinde ise alışılagelmiş kalıpların dışına çıkılacak. Türkiye'nin gündemindeki temel sorunlara farklı bir bakış açısıyla yeni pencere açmayı amaçlayan Pazar ekinde, dosyalar ve röportajlar öne çıkacak.

Yeniyüzyıl P'de  günümüz popüler kültürün önemli kalemlerinden Mahir Ünsal Eriş güncel konulara farklı yaklaşımlar getirecek. Vedat Başaran yemek kültürünü, Özgür Emir dünya kitap trendlerini, Didem Şarman ise alışagelmiş burç kalıplarını kılarak sadece aşkı yazacak.

Deneyimli bir kadro tarafından hazırlanan Cumartesi ve Pazar eklerinin ilk sayısıyla bu hafta bayilerde olacak.

ÇOK OKUNANLAR