KİTAPLIK

‘Yeni Türkiye' Özlem Doğan’la konuşuyor

Milat gazetesi muhabiri, Gerçek Hayat dergisi editörü Özlem Doğan, Türkan Şoray'dan Etyen Mahçupyan'a, Sami Yusuf'tan Engin Altan Düzyatan'a pek çok isimle konuştu ve 'Yeni Türkiye Konuşuyor' adlı kitapta topladı.

‘Yeni Türkiye' Özlem Doğan’la konuşuyor
Türkiye, siyasi tarihi boyunca vesayetçi güçler tarafından muhtıralar ve darbelerle geriye çekilirken,   13 yıllık AK Parti iktidarında da Gezi olayları ve 17-25 Aralık sürecini yaşadı. Bir yandan Paralel Yapı’yla mücadele eden hükümet diğer yandan ‘Çözüm Süreci’ni hayata geçirmek için çalışmalarına hız  kesmeden devam ederken, AK Parti hükümetinin ‘Yeni Türkiye’ mottosunun içi boş bir slogan mı yoksa Türkiye’yi ayağa kaldıracak büyük bir hamle mi olduğu da tartışılıyor. 

DenemeMilat gazetesi muhabiri ve Gerçek Hayat dergisi editörü Özlem Doğan’ın Çıra Yayınlarından çıkan kitabı ‘Yeni Türkiye Konuşuyor’da;  Etyen Mahçupyan, Şamil Tayyar, Oral Çalışlar olmak üzere alanında etkin isimlerle siyaset, Kudüs Muhafızı Raid Salah ve Ammar Biltaci’yle Ortadoğu, Prof. Dr.  İskender Pala, Türk Sineması’nın Sultanı Türkân Şoray ve Diriliş dizisinin Ertuğrul’u Engin Altan  Düzyatan’la sanat ve edebiyat üzerine konuşmalar yer alıyor. 

Politika, edebiyat ve tarih alanında çok  değerli isimlerle gerçekleştirilen söyleşileri keyifle okuyacağınızı ümit ediyoruz.
ÇOK OKUNANLAR