MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak yazarından çarpıcı iddia: 31 Mart sonrası sinsiler...

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, "Pusuda bekleyen 'sinsiler' 31 Mart 2019’dan sonra parti kuracakmış. Ama bu tek bir parti değilmiş. 2 parti yoldaymış" iddiasında bulundu.

Yeni Şafak yazarından çarpıcı iddia: 31 Mart sonrası sinsiler...

Yeni Şafak Gazetesi yazarı ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, bugünkü köşesinde, "Ahval ya da iyi ile kötü, güzel ile çirkin iç içe" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.Öztürk yazısında, kafasındaki soru işaretlerini, maddeler halinde sıraladı.

Öztürk, "Pusuda bekleyen 'sinsiler' 31 Mart 2019’dan sonra parti kuracakmış. Ama bu tek bir parti değilmiş. 2 parti yoldaymış" ifadelerini kullandı.

Hasan Öztürk'ün yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Bugün sizlerle son dönemde kafamda deli sorular olarak uçuşan meseleleri paylaşmak istiyorum. Küçük küçük notlarım var.

Durumumuz şudur:

* Pusuda bekleyen 'sinsiler' 31 Mart 2019’dan sonra parti kuracakmış. Ama bu tek bir parti değilmiş. 2 parti yoldaymış.

* Biri bir yerde, 'ben buradayım gelsinler' diye bekliyormuş. Diğer bir başka yerde başkalarıyla birlikte çoktan harekete geçmişmiş.

* Kılıçdaroğlu ile 3.5 saat konuşan 11’nci Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, o konuşmanın içeriğiyle ilgili bize bir şey söylemezse 31 Mart 2019’dan sonra kurulacak partiyle ilgili ne konuştunuz diye sorma hakkımız yok mudur acaba?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar