REKLAM

Yeni Rakı AK Parti'den esinlendi!

Balık yasağına yaratıcı çözümler bulan reklamlarıyla adından söz ettiren Yeni Rakı, yeni reklamında yine yaptı yapacağını...

Yeni Rakı AK Parti'den esinlendi!
GAZETECİLER.COM - Daha önce de İletişimin YENİ devi sloganıyla GSM sektörüne gönderme yapan, Türkiye'nin YENİ konut devrimi kampanyasıyla inşaat sektöründen ilham alan ve rakı-balık yasağı döneminde yasağa rağmen mesajını zekice hedef kitlesine ulaştıran Yeni Rakı, yine ses getirecek bir reklama imza attı.

REKLAMIN ANA FİKRİ AK PARTİNİN SEÇİM REKLAMINDAN

Bu kez reklam herhangi bir sektöre ya da reklama gönderme yapmıyor ancak AK Parti'nin seçim döneminde kullandığı reklam filmine benzer birşekilde, coşkulu bir müzik eşliğinde birlik-beraberlik mesajı ve neşeli-hüzünlü tonuyla izleyicisini yakalamayı başarıyor.

Seçim döneminde karşımıza çıkan birlik beraberlik temalı reklamları aratmayan film, rakı masası etrafında bir araya gelen birbirinden farklı insanlar için Yeni Rakı'nın ne ifade ettiği fikri üzerine kurgulanıyor. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesine özgü tatların ve yerel özelliklerin ekrana yansıtıldığı filmde, şüphesiz en önemli unsur müzik.

SEFA GELDİNİZ DOSTLAR

Zira, rakı sofralarında duymaya alıştığımız Türk Sanat Müziği'nin sevilen şarkısı 'Safa Geldiniz Dostlar' izleyiciyi hemen yakalıyor. Dostluk, birlik-beraberlik ve eğlence unsurlarının öne çıktığı reklamda, ekrana yansıyan mezeler de yerel tatlara yapılan vurguda büyük rol üstleniyor . 'Bi büyük Türkiye' sloganıyla yayınlanan reklam, şu sırlar Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda en çok paylaşılan videolar arasında yer alıyor.

İşte, Yeni Rakı'nın yeni reklamı:

(Medyaloji)

ÇOK OKUNANLAR