GÜNDEM

Yeni bir spor kanalı yayına başlıyor

Sportstv, 1 Temmuz 2010 saat 00:00 itibarıyla D Smart 44. kanaldan yayın hayatına başlıyor.

Yeni bir spor kanalı yayına başlıyor
Sportstv, 1 Temmuz 2010 saat 00:00 itibarıyla D Smart 44. kanaldan yayın hayatına başlıyor.

SPORTSNET GRUP yeni kanalı şöyle tanıttı:
sportstv,  Türk sporunun gelişimine, sporun yalnızca izlenmesi değil aynı zamanda benimsenerek yapılmasına, ülkemizde spor denildiğinde yalnızca bir branşın değil, sporun bütünün algılanmasına hizmet etmek amacıyla yola çıkıyor.

sportstv, Türkiye'nin ilk ve tek spor odaklı reklam ajansı Sportsnet'le birlikte, All Sports, SportsM ve VO2 Digital iletişim ajanslarını bünyesinde bulunduran SPORTSNET GRUP tarafından hayata geçiriliyor.

SPORTSNET GRUP, 2006 yılında Doğan TV Holdingle birlikte D Spor kanalının kurucusu olarak faaliyet alanlarını spor yayıncılığı alanına da genişletmişti. Ülkemizde spor endüstrisinin tek yönlü ve futbol odaklı büyümesinin sağlıksız bir spor yapılanması oluşturacağı görüşünde olan kuruluşumuz, farklı branşların da endüstri içerisinde yer alabilmesinin yegane yolunun düzenli bir yayıncıya sahip olmaları ile mümkün olacağına inanmaktadır.

Bu görüş ve inanç doğrultusunda uzun yıllardır vermiş olduğu hizmetlerini, Bank Asya 1. Lig, Aroma Bayanlar Voleybol Ligi, Aroma Erkekler Voleybol Ligi, Bayan ve Erkek Voleybol Milli Takımlarımızın müsabakalarını, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Teknosa Türkiye Kupası, WTA İstanbul Cup, Türkiye Binicilik Müsabakaları, Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Pist Şampiyonası, Türkiye Off-Road Şampiyonası, Türkiye Karting Şampiyonası gibi spor faaliyetlerin yayınlarını gerçekleştirerek ülkemizde bir çok branşın ilk kez düzenli bir yayıncısı olmasını sağlayan kuruluşumuz, bahsi geçen branşların faaliyetlerini geniş kitlelere aktarabilmesine D Spor kanalı vasıtası ile aracı olmuştur.

Bugün gelmiş olduğumuz noktada, spor yayıncılığı konusunda birlikte yola çıktığımız Doğan TV Holding'le yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler ve projemizin geleceği konusundaki pozitif değerlendirmeler neticesinde, projeye Sportsnet Grup olarak tek başımıza devam etmemizin doğru olacağı konusunda hemfikir olunmuştur.  2010 Şubat itibarıyla tüm sorumlulukları kuruluşumuzun üzerine geçen D Spor kanalı, 01 Temmuz 2010 tarihi itibarıyla D Smart 41. kanaldan sürdürmekte olduğu yayınlarına son verecektir ve 01 Temmuz 2010 saat 00:00 itibarıyla Grubumuzun yeni kanalı sportstv, D Smart 44. kanaldan aynı yayın felsefesi ve içerik yapısıyla yayın hayatına başlayacaktır.

Siz değerli medya mensuplarının bu konudaki iyi dilekleri ve desteği, hedeflerimize ulaşma yolunda bizlere en büyük motivasyon olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar