TV HABER

Yeni bir sağlık programı başlıyor! Hangi kanalda, kim sunacak?

Biri sunucu, biri hekim iki isim tıp dünyasından önemli konukları ağırlayacaklar ve estetiğe, sağlığa dair bir çok konuyu ele alacaklar.

Yeni bir sağlık programı başlıyor! Hangi kanalda, kim sunacak?

A Haber,TGRT Haber, Euro D gibi kanallarda uzun yıllar "Türkiye’de Sağlık, Sağlık Hattı, İyilik Sağlık" gibi programları sunan Burcu Sarıca, Woman TV ile tekrar ekranlara geri döndü.

Sarıca, Woman TV'de yayınlanacak “Sağlık Olsun” programını Medikal Estetik Hekimi Mevlüt Dağ ile beraber sunacak. Sarıca ve Dağ, tıp dünyasından önemli konukları ağırlayacaklar ve estetiğe, sağlığa dair bir çok konuyu ele alacaklar.

 Medikal Estetik Hekimi Mevlüt Dağ ve Burcu Sarıca'nın birlikte sunacakları program her cumartesi saat 10.00'da canlı olarak yayınlanacak.Programın içeriği sağlığın, estetiğin bütün alanları.. Her yaştan izleyicisi olan yapımda göz sağlığından, kalp hastalıklarına, yüz estetiğinden, saç ekimine, kadın-doğum'a kadar her türlü konu başlığı yer alıyor.

Sunucu Burcu Sarıca, kadın erkek herkesi bu programı izlemeye davet ettiklerini söyleyerek, "Sağlık olsun'da sadece sağlık konularını değil, güzelliği ve tıptaki yeni buluşlara dair herşeyi konuşacağız. Kadınları da ayrıca sürprizler bekliyor” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar