GÜNDEM

Yeni Şafak Bakan Kılıç haberiyle herkesi şaşırttı!

Yeni Şafak'ın sürmanşetindeki haber görenleri şaşırttı. Gazete, hükümetin en genç bakanı olan Suat Kılıç için "Arıza Bakan" tanımlamasını yaptı.

Yeni Şafak Bakan Kılıç haberiyle herkesi şaşırttı!
GAZETECİLER.COM  -  Yeni Şafak'ın sürmanşetindeki haber görenleri şaşırttı. Gazete, hükümetin en genç bakanı olan Suat Kılıç için "Arıza Bakan" tanımlamasını yaptı.

MEMURLARIN KORKULU RÜYASI, ŞAMARLARIYLA ÜNLENDİ

Bakan Kılıç’ın yurt içi gezilerinde bürokratlara, öğrencilere ve halka sert tepki gösterdiği örnekleri derleyen gazete, “Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine geldiği günden bu yana devlet görevlilerinin korkulu rüyası haline gelen Suat Kılıç, katıldığı yurt içi gezilerde 'şamarlarıyla' ünlendi” dedi.

DenemeBÜROKRATINI KANSER HASTASI ETTİ
Bakan Kılıç'ın bürokratlarına hakaret etmeyi alışkanlık haline getirdiğini, hızını alamayıp öğrencilere de hakaret ettiğini, personeli arasında "şamarlarıyla" ünlendiğini, Kılıç'ın sözlerine dayanamayan büroktarlar arasında üzüntü ve stresten hasta olanlar olduğunu yazan gazete "fırçalamak için vali, bürokrat, işadamı ayrımı yapmayan Kılıç'ın son kurbanı Kredi Yurtlar Kurumu eski Trabzon Bölge Müdürü Münir Özkurt oldu" yazdı.

BAŞBAKAN YEĞENİ FİLAN  TANIMAM

Haberde Kılıç'ın, Başbakan Erdoğan'ın yeğeni olan "Kredi Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er"i de azarladığı ve 'Ben başbakan yeğeni filan tanımam' dediği iddiasına da yer verildi.

BÖYLE HABERLER ÇIKARLAR ÇATIŞINCA MI YAPILIR?

Hükümete yakın yayın çizgisi ile bilinen Yeni Şafak'ın bu haberi akıllara "neden böyle bir haber yapıldı" sorusunu getirdi.

Genellikle bu ve benzeri haberlerin bir çıkar çatışması ile ilişkilendirildiği medya kulislerinde "Erdoğan'ın en genç bakanı ile Yeni Şafak gazetesi patronajı arasında nasıl bir çatışma yaşanmış olabilir ki" sorusu ise şimdilik yanıtsız kaldı.

Yeni Şafak gazetesinde "Arıza Bakan" başlığıyla yayımlanan haberin tamamını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR