MEDYA KÖŞESİ

Yazılanları okudukça midem bulanıyor bu nasıl bir çirkinlik!

Habertürk yazarı Esin Övet, magazin gündemini son günlerde meşgul üç olayı bugün köşesinde eleştiri yağmuruna tuttu.

Yazılanları okudukça midem bulanıyor bu nasıl bir çirkinlik!

"Geçen sene içinde tek bir delirme, iğrençlik haline şahit olduk o da unutmak istediğimiz Murat Başoğlu olayı." diyen Esin Övet bu üç ay içinde yaşanan çirkin olayların Başoğlu olayından geri kalmadığını söyledi. Mustafa Ceceli-İntizar-Sinem Gedik olayı, Berk Oktay-Merve Şarapçıoğlu olayı, Hakan-Sinem Çalhanoğlu olayı hakkında yazılanların çok kötü olduğuna dikkat çeken yazar, bu isimleri yerden yere vurdu: Bu ne yaaaa! Bu nasıl bir çirkinlik.  Bu kadar detay nedir ya… Yuh! Bu nasıl bir karı-koca eş olma durumu. Gidin çirkinlikleriniz kendi içinizde yaşayın. Bu kadar çirkin bir eş, evlilik, karı kocalık durumu görmedim...

Magazinde bir ay içinde üç çirkin olay

1-Mustafa Ceceli-İntizar-Sinem Gedik olayı

2-Berk Oktay-Merve Şarapçıoğlu olayı

3-Hakan-Sinem Çalhanoğlu olayı. 

Bu üç olayın neresinden tutsam neresinden bıraksam inanın bilemiyorum. Düşündükçe bir ay içinde gördüklerim aklıma geldikçe, yazılanları okudukça midem bulanıyor.

Mustafa Ceceli olayına hiç değinmek istemiyorum bile hala çok taze ki keza kendisinin adını ağzıma bile anmak istemiyorum. 

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu olayı korkunç iğrenç ve leş ötesi. Artık zıvanadan çıkmışlar. Eğer deliller doğruysa pes değil oha kelimesi bile yetmiyor. Kelime bulamıyorum. Millet çıldırmış. Söz de kadın yani Merve Şarapçıoğlu o fotoğrafları yaymış. Ki o fotoğraflarda kendinin çok mahrem görüntüleri vardı. “Aman tanrım” 

Ve en son Milan’da oynayan Hakan Çalhanoğlu’nun yazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadım. Resmen hamile eşini öyle bir suçluyor ki olacak iş değil. Tabii hamile olan Sinem Çalhanoğlu’nun durur mu sosyal medya var hemen al telefonu yaz gitsin. Yazdı da zaten ve ben yazdıklarının arasında şu cümleyi görünce pes dedim.  

“10 defa birlikte oldum ama her seferinde korundum”  

Bu ne yaaaa! 

Bu nasıl bir çirkinlik.  

Bu kadar detay nedir ya… 

Yuh! 

Yapmayın etmeyin Allah aşkına yeter.    

Bu nasıl bir karı-koca eş olma durumu. Gidin çirkinlikleriniz kendi içinizde yaşayın. Nedir bu sosyal medyada her şeyi gözler önüne serme durumu. Yeter ya. Gerçekten magazin dünyasında bunca yıldır çalışıyorum bu kadar çirkin bir eş, evlilik, karı kocalık durumu görmedim. Sosyal medya karı-kocaları mı delirtti, normal insanları mı delirtti? Ne yaptı sizlere neler oluyor? 

Geçen sene içinde tek bir delirme, iğrençlik haline şahit olduk o da unutmak istediğimiz Murat Başoğlu olayı. O da iğrenç ötesiydi ama bu bir ay içinde yaşananlar da maşallah neredeyse geri kalmıyor.  

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar