DİZİ DÜNYASI

Yasak Elma'yı kurtaracak formül bulundu! Senaristler düğmeye bastı

Talat Bulut'un taciz iddialarının ardından karışan dizi setinde senaristler diziyi tekrar ayağa kaldıracak formülü buldu.

Yasak Elma'yı kurtaracak formül bulundu! Senaristler düğmeye bastı

Yasak Elma dizisinin sete çıkış tarihi ertelenmişti. Yapımcı Fatih Aksoy, Talat Bulut’un dizideki rolüne devam etmesi kararı aldıktan sonra set ekibi durumu protesto etmiş ve Bulut ile çalışma konusunun yeniden gözden geçirilmesini isteyen bir bildiri yayınlamıştı.

Savcılığın takipsizlik kararından sonra ise taciz iddialarından sonra rahat bir nefes alan Talat Bulut ise yeni sezonun başlamasını merakla bekliyor.

Dizinin çekimlerine bayramdan sonra başlanacak ve ilk bölümü de 10 Eylül’de izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Başrollerinde Şevval Sam, Onur Tuna, Talat Bulut ve Eda Ece’nin yer aldığı dizide izleyicilerin en büyük beklentisi ise Zeynep ile Alihan karakterlerinin dizide daha baskın rollerinin olması….

ZeyAl sahnelerinin artırılması gerektiği mesajını sosyal medyadan vermekte olan dizi fanları, yeni bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyor. Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin canlandırdığı Zeynep ve Alihan karakterlerinin yeni sezonda tutkulu bir aşk yaşamasını bekliyor.

İzleyiciler de yeni sezon başlamadan önce senaristlerden taleplerini sosyal medyada dillendirerek duyuruyor.

Zira, taciz iddialarıyla bir hayli imaj kaybı yaşayan, ayrıca Talat Bulut’a yönelik oyuncuların ve set ekibinin de tavrı dikkate alındığında dizi için tek kurtuluş formülü Zeynep ile Alihan aşkında yatıyor.

Dizinin fanatikleri de sosyal medyadan #ZeyAl hashtagi ile paylaşımlar yaparak konuyu sıcak tutuyor.

Bu kadar iddialı yeni diziler arasında yasak elma'yı sadece zeyal parlatabilir farkındasınız değil mi? #zeyal #yasakelma

Bizlerin bu kadar söylemesine rağmen yine es geçerlerse #ZeyAl sahnelerini işte o zaman her türlü eleştiriyi hakediyorlar demektir. #YasakElma

  • Hergün gün sayıyordum bebiklerim için şimdiyse başka tarihte başlayacak deniyor. Hevesimi kırıyorlar ZALIMLAR. 
    Şimdi bunlar nereye bakıyor?😋#YasakElma #ZeyAl #OnurTuna #SevdaErginci
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar