DİZİ DÜNYASI

Yasak Elma'da senaryo değiştiren gelişme! Apar topar diziden ayrıldı

OX TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden dizi Yasak Elma hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu kez dizinin başrollerinden biri olan İlber Kaboğlu diziden ayrıldığı iddia edildi.

Yasak Elma'da senaryo değiştiren gelişme! Apar topar diziden ayrıldı

Entrika dolu senaryosu ile çok tartışılan ve yaklaşık 3 sezondur Fox ekranlarında yayın hayatına devam eden başarılı dizi Yasak Elma'da Erim Argun yani İlber Uygar Kaboğlu diziden ayrıldı mı sorusu günün konusu oldu.

Dizinin başrollerinden olan Talat Bulut'un hayat verdiği Halit ile Şevval Sam'ın oynadığı Ender karakterinin oğlu olan Erim Argun dizinin son bölümünde sessiz sedasız diziden ayrıldı mı sorusu seyircinin kafasını karıştırdı. 

yasak elma

Genç ve başarılı oyuncu İlber Uygar Kaboğlu'nun canlandırdığı Argun Ailesinin tek oğlu Erim Argun Yasak Elma'nın son bölümünde babasından habersiz istenmeyen arkadaşları ile görüştüğü için yurtdışına gönderildi.

Sessız sedasız bir anda Erim'in okumak için yurtdışına gönderilmesi ise izleyicinin kafasını karıştırdı ve Erim Argun yani İlber Kaboğlu diziden ayrıldı mı sorusunu akıllara getirdi. İnstagram hesabına giren takipçileri ise bu soruyu açık açık İlber Kaboğlu'na sordular.


YAPIMCIDAN SES YOK

Dizinin takipçileri sosyal medyadan dizinin yapımcısına İlber Kaboğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmadığını sordu. Fakat şu ana kadar resmi bir ayrılık açıklaması gelmedi. Başarılı oyuncu İlber Kaboğlu ise ayrılık iddialarına hala net bir cevap vermedi.
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar