DİZİ DÜNYASI

Yasak Elma setinde neler oluyor? Meğer Talat Bulut'u...

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, geçen sezonun reyting rekoru kıran dizisi Yasak Elma'nın ciddi referans kaybına uğradığını belirtti.

Yasak Elma setinde neler oluyor? Meğer Talat Bulut'u...

Hakkındaki iddialar sonrası diziye dönen Talat Bulut'a yönelik dizi oyuncularının tepkisi hala sürüyor.  Çukur ve Söz'ün yeni sezona hızlı girişinin Yasak Elmayı vurduğunu söyleyen Mesut Yar dizi setinde yaşananları köşesine taşıdı. Yar şu ifadeleri kullandı:

Sette işler Talat Bulut’u ötekileştirme noktasına kadar gelmiş... Diziye bir habis ur girdi ve giderek büyüyor sanırım. Erken müdahale hayat kurtarır diye biliyorum. Ve gelmesi kaçınılmaz olan o müdahalenin şeklini merak ediyorum!

ERKEN MÜDAHALE GÜNDEMDE Mİ?

Reytinglere baktığımda geçen sezonun iyi dereceler alan ve yaz boyunca magazin gündeminden düşmeyen işi “Yasak Elma”nın (FOX) ciddi bir referans kaybına uğradığını gördüm.

“Çukur” (Show TV) ve “Söz”ün (Star TV) yeni sezona hızlı girişi en çok “Yasak Elma”yı vurdu... Bunun yanında önceki gün teve2’deki “İkinci Sayfa” programından öğrendiğim kadarıyla sette işler Talat Bulut’u ötekileştirme noktasına kadar gelmiş... Diziye bir habis ur girdi ve giderek büyüyor sanırım. Erken müdahale hayat kurtarır diye biliyorum. Ve gelmesi kaçınılmaz olan o müdahalenin şeklini merak ediyorum!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar