RÖPORTAJ

Yalçın Küçük Perinçek'in Mossad suçlamasına cevap verdi

Doğu Perinçek Gazeteciler.com'a verdiği röportajda Yalçın Küçük'ü bilmeden Mossad'a alet olmakla suçlamıştı. Yalçın Küçük'ten bugün cevap geldi.

Yalçın Küçük Perinçek'in Mossad suçlamasına cevap verdi
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gazeteciler.com'a yaptığı açıklamalarda Yalçın Küçük'le ilgili "Türkiye'de ona, buna devamlı Yahudi demek bir MOSSAD operasyonu. Bunu Yalçın bilinçli olarak yapmıyor ama alet oluyor" demişti. 

Yalçın Küçük'ten bugün o sözlere cevap geldi. Odatv'ye konuşan Yalçın Küçük çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Doğu Perinçek, benim pek etki altına girmeyeceğimi bilirler, aslında, bana “mossadın adamı” demektedir" diyen Küçük, Perinçek'in yerini oğluna bırakmasını istedi.

İŞTE O SÖZLER:

Doğu, beni, mossad’ın etkisine girmekle suçluyormuş, aslında oyun yapmak istiyor, pek yapamıyor, Doğu Perinçek, benim pek etki altına girmeyeceğimi bilirler, aslında, bana “mossadın adamı” demektedir. Ben de, şimdi bunu yazarken dahi gülüyorum ve “bir bu eksikti” diyorum, çok tükenmiş haldedir.

Diğer yandan, Doğu Perinçek’in bu kadar dağıtmasına hak veriyorum kendine hakim olamadı, Hulki Bey ve İsmail Hakkı Paşa da önleyemediler. Beni de çok şaşırttılar; filmi, en güzel yerinde kestiler ve olağanüstü ölçüsüz oldular. Doğu, böyle durumlarda çok ölçü dIŞİDır ve şimdi ise ben sadece gülüyorum. Tabii, “kestiler, iyi yaptılar,” diyemem; yalnız keserse işte buradan keser, diyebiliyorum. Bir televizyon açısından kesmek için utanç verici bir noktadır ve yine gülüyorum.

....

Ben diyorum ki Doğu, artık bırak bu işi, Kuzey Kore'nin başkanı, Azerbaycan Başkanı Aliyev, eski komünistler, hep yerlerini oğullarına bıraktılar. Sen de yap, Mehmet Perinçek var, iki yıl birlikte hapis yattık, çok terbiyelidir, bırak artık, Doğu yeter artık, bitmişsin, Mehmet çok terbiyelidir, çok iyi arkadaştır ve Fatih Hilmioğlu Hocam tanıktır. Doğu, artık senden "bişi" olmaz, lütfen bırak, diyorum. Ağırbaşlı ve bilgili Mehmet var.

Ne mi yaparsın, bırak ve doğru, Sur'a git ve bir hendeğe yat ve Kürtler'den af dile; af dilemek iyidir. Ben de, iyi çocuktur, derim. İyi davranırlar. Bana ve sözüme güvenmeni istiyorum, Öcalan'ın son kitabında hakkımda yazdıklarını da buraya güvence olarak alıyorum.

ÇOK OKUNANLAR