POLEMİK

Yağmur Adam da tacizci çıktı!

Yazar Anna Graham Hunter, 1985 yılında 17 yaşındaki bir stajyerken ünlü aktör Dustin Hoffman tarafından tacize uğradığını iddia etti

Yağmur Adam da tacizci çıktı!

Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein ve Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey'ye yöneltilen taciz suçlamalarının ardından bu sefer oyuncu Dustin Hoffman'a da benzer suçlamalar yöneltildi.

Yazar Anna Graham Hunter, 1985 yılında 17 yaşındaki bir stajyerken Satıcının Ölümü (Death of a Salesman) filminin çekimleri sırasında Hoffman'ın 'poposunu ellediğini ve kendisine cinsel içerikli sohbetler yaptığını' anlattı.

Şu an 49 yaşında olan Hunter, dört defa Hoffman'ın poposunu ellediğini, kendisinin ise her seferinde eline vurarak 'Seni yaşlı adam' dediğini Hollywood Reporter'a yazdığı yazıda kaleme aldı:

"Setin ilk gününde benden kendisine ayak masajı yapmamı istedi, yaptım. Açık bir şekilde flörtüzdü, popumu sıktı, bana benim önümde seksten bahsetti."

Hunter, yaşadıklarını kız kardeşine yazdığı mailinde anlattığını da söyledi.

Bunları müdürüne de anlattığını söyleyen Hunter, 'yapım uğruna bazı fedekarlıklar yapması gerektiği' yönünde bir cevap aldığını ifade etti.

Hoffman özür diledi
Dustin Hoffman ise dergiye yaptığı açıklamada özür dilediğini belirterek, "Kadınlara büyük bir saygım var, eğer yaptığım herhangi bir şey onu rahatsız edecek bir konuma soktuysa özür dilerim. Ben aslında böyle biri değilim" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar